Onda inverteix 600.000 euros en programes d'ocupació i formació

Onda inverteix 600.000 euros en programes d'ocupació i formació
15/01/2021 -

L’Ajuntament d’Onda continua avançant en el seu objectiu de promoure el talent, generar ocupacions i millorar la situació sociolaboral de les persones desocupades del municipi. Per això, enguany el govern municipal ha incrementat la inversió en les polítiques d’ocupació i formació fins als 600.000 euros per a sumar noves i millors oportunitats als onders.

En aquesta línia, s’ha reforçat l’agència Onda Inserta amb la incorporació de dos nous tècnics d’ocupació i dos psicòlegs que passen a completar la plantilla professional de quatre tècnics d’ocupació, dues prospectores d’ocupació, dos psicòlegs i un auxiliar administratiu al servei dels onders que busquen treball o treballadors en actiu que vulguen millorar la seua formació i ocupabilitat. Aquesta inversió contempla 100.000 euros per a formació i altres 100.000 euros per a la línia d’ajudes a la contractació de persones en risc d’exclusió laboral.

Així mateix, el govern municipal ha decidit ampliar l’horari d’atenció de l’agència Onda Inserta, situada en el Centre d’Ocupació i Formació Monteblanco, i obrirà també a les vesprades de dilluns a dijous, sempre amb cita prèvia que es pot sol·licitar a través de la web www.onda.es o telefonant al 672105200. De dilluns a divendres el servei està obert al públic de 9 a 14 hores i de dilluns a dijous de 16 a 18.30 hores.

Sobre aquest tema, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha comentat que “la millor manera de combatre aquesta crisi és sumant recursos i eines als onders per a continuar generant talent i propiciar la creació d’ocupacions”.

L’equip de professionals d’Onda Inserta també ofereixen el servei d’intermediació laboral a les empreses locals de seleccionar els treballadors que precisen i que més s’adapten a les seues necessitats.

Serveis gratuïts

Onda Inserta presta un servei individualitzat d’orientació i assessorament ajustat a les necessitats de cada persona. A més, l’equip de professionals d’Onda Inserta també ofereixen a les empreses locals el servei d’intermediació laboral i gestió d’ofertes per a ajudar-los a seleccionar els treballadors que precisen i que més s’adapten a les seues necessitats.

D’altra banda, a través del Pla de Formació anual es treballa per a millorar la capacitació professional i el desenvolupament d’habilitats personals orientades a aconseguir i mantenir un lloc de treball.

Cal no oblidar les ajudes econòmiques que concedeix el consistori a les empreses per a la contractació de persones que presenten majors dificultats per a la inserció laboral com a majors de 50 anys, joves que busquen la seua primera ocupació, persones amb diversitat funcional i, també, les persones majors de 18 anys en risc d’exclusió social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari