Onda inverteix en la promoció del turisme i la dinamització del comerç local

Onda inverteix en la promoció del turisme i la dinamització del comerç local
01/04/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha renovat els convenis de col·laboració amb les associacions Onda Centre Comercial i Hosturionda; i la parròquia de l’Asunción amb l’objectiu de continuar impulsant el desenvolupament econòmic de la ciutat. La suma total d’aquests tres convenis és de 54.000 euros.

D’una banda, s’ha renovat el conveni de col·laboració amb l’associació Onda Centre Comercial, per valor de 29.000 euros, per a promoure les compres de proximitat. Així, l’associació promocionarà els interessos col·lectius, fomentarà la solidaritat dels comerciants afiliats i impulsarà la labor formativa en matèria de comerç electrònic.

A més, l’Ajuntament continuarà donant suport tècnic i assessorament als comerços que el requerisquen i col·laborarà en la promoció de les campanyes organitzades per l’associació.

D’altra banda, en la seua aposta ferma i decidida pel turisme, l’equip de govern ha renovat un conveni de col·laboració, per valor de 15.000 euros, amb Hosturionda per a continuar amb la promoció de l’activitat turística local, fomentar la dinamització i modernitzar el sector hostaler i turístic local.

Gràcies a aquest conveni, l’associació realitzarà campanyes, jornades i rutes per a promocionar els serveis que s’ofereixen en el municipi i podrà realitzar accions formatives relacionades amb l’activitat turística i hostalera.

“Des de l’equip de govern continuarem caminant al costat del comerç i hostaleria local amb l’objectiu de dinamitzar i posar en valor l’economia del municipi”, ha apuntat l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester.

Parròquia de l’Asunción

Amb l’objectiu d’ampliar l’oferta turística del municipi, l’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb la Parròquia de l’Asunción, per valor de 10.000 euros, per a poder obrir les portes dels edificis singulars de gran importància artística i cultural de manera gratuïta. D’aquesta manera, el consistori facilitarà la visita als monuments religiosos i patrimoni sacre a través de l’Oficina de Turisme.

L’Església de l’Asunción i l’Església de la Sang comptaran amb un horari d’obertura per a visites. Així, l’Església de la Sang obrirà en la temporada d’estiu els dissabtes, d’11.30 a 13.30 h. i de 17.00 a 18.30 h.; i diumenges i festius de 12.30 a 13.30 h.; en la temporada d’hivern, obrirà els dissabtes d’11.30 a 13.30 h. i de 16.30 a 18.00 h.; diumenges i festius també de 12.30 a 13.30 h.

Les persones interessades a visitar l’Església de l’Asunción podran fer-ho de dimarts a diumenge, al matí, d’11.30 a 13.30 h.; i a la vesprada en la temporada d’hivern de 17.45 a 19.30 h.; i de 18.15 a 20.00 h. en la temporada d’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari