L'Ajuntament d'Onda llança tallers formatius per a ajudar les empreses a adaptar-se a l'era de la Covid-19

L'Ajuntament d'Onda llança tallers formatius per a ajudar les empreses a adaptar-se a l'era de la Covid-19
25/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda, dins del Pla de suport a emprenedors i a empresaris, llança diversos tallers amb el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de Castelló per a ajudar a redefinir les estratègies i models de negoci de les empreses en l’era de la Covid-19.

El programa compta amb 6 tallers que se celebraran en la Cassola, des del dijous 17 de setembre fins al dijous 29 d’octubre, en horari de 16.00 a 19.00 h. En ells, s’impartiran xarrades relacionades amb la motivació, el finançament, així com es potenciarà el costat creatiu dels participants.

D’aquesta manera, les persones assistents podran participar de manera gratuïta i aprendran a analitzar i diagnosticar els seus projectes de negoci. Per a això, comptaran amb l’ajuda de professionals que els aconsellaran i ensenyaran la fórmula per a prendre la millor decisió en moments d’incertesa.

El regidor d’Ocupació i Hisenda, Salvador Aguilella, ha destacat: “treballem per a oferir els millors serveis que necessiten els autònoms i pimes per a adaptar-se a la nova situació econòmica”.

Inscripcions en el CEEI

Les persones interessades poden apuntar-se de manera gratuïta a través d’un formulari que trobaran en la pàgina web de CEEI Castelló abans del 16 de setembre. Cal destacar que si en alguna de les sessions assistirà una persona diferent de l’habitual, haurà d’emplenar també el formulari d’inscripció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari