Onda llança la campanya 'Ves Amb Compte' per a conscienciar sobre el perill de les addiccions

Onda llança la campanya 'Ves Amb Compte' per a conscienciar sobre el perill de les addiccions
06/04/2022 -

L’Ajuntament i la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives d’Onda han llançat una nova campanya sota el lema ‘Ves Amb Compte’ amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre les conseqüències de la drogodependència i donar a conéixer el quart pla de drogodependències municipal.

Aquesta campanya pretén conscienciar a la població perquè actue contra l’abús de drogues i addiccions. D’aquesta manera, s’encoratja als joves a cuidar abans de res la seua salut i no consumir drogues.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Benestar, Família i Majors i Seguretat Ciutadana, Óscar Valero, ha volgut posar ímpetu en “Qualsevol addicció es converteix en un problema quan deixes de tindre el control. Algunes d’aquestes addiccions tenen totalment naturalitzat el seu consum, i les conseqüències, sobretot en els joves, són enormes, per això és molt important encarar el treball des d’aqueixa perspectiva”.

L’espot de la campanya centra la seua atenció en sis drogodependències que afecten diàriament i de manera silenciosa a la població. L’alcohol, el tabac, el joc, el sexe, les drogues i els videojocs són només algunes de les addiccions que molts ciutadans poden patir i que suposen un canvi en l’estil de vida, tant físic com psicològic.

UPCCA

La Unitat de prevenció comunitària de conductes addictives es troba disponible per a totes les persones que ho necessiten telefonant al 964 602 858 o acudint directament a la quarta planta de la Casa de la Cultura.

L’horari d’atenció d’hivern és de dilluns a divendres de 9.00 h. a 14.00 h. i dimarts de 16.00 h. a 18.00 h. L’horari d’estiu és de dilluns a divendres de 9.00 h. a 13.00 h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari