Onda licita el projecte d'urbanització que convertirà el camí Capamantos en el Passeig Riu Sonella

Onda licita el projecte d'urbanització que convertirà el camí Capamantos en el Passeig Riu Sonella
18/03/2022 -

El Passeig Riu Sonella està cada vegada més prop de ser una realitat. L’Ajuntament d’Onda ja ha publicat en la plataforma de contractació pública la licitació del projecte d’urbanització que convertirà el camí Capamantos en un nou passeig. Així, les empreses interessades tenen fins al pròxim 11 d’abril per a presentar les seues propostes amb un pressupost base de licitació de 804.399,25 euros i un termini d’execució de huit mesos.

L’objectiu és crear una zona de passeig amb voreres eixamplades i millorar la seguretat dels veïns des de la intersecció de la glorieta amb els carrers Sant Vicent i Escultor Foliá fins a l’encreuament amb la prolongació del carrer Echegaray-Tosalet. Així mateix, el projecte comptarà amb un carril bici que permetrà la circulació de bicicletes i patinets per a afavorir la mobilitat sostenible i la reducció de les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle; i amb una zona de descans en el tram final de connexió al riu.

Cal destacar que aquest projecte estarà cofinançat al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del Programa Operatiu pluriregional d’Espanya.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha assenyalat que: “quan entrem a governar ens vam comprometre a adequar aquest espai pel qual cada dia passen centenars de veïns. El nostre objectiu és continuar millorant la qualitat de vida dels onders”. A més, ha destacat que “gràcies a aquestes obres es podrà regenerar una zona que portava anys oblidada”.

La Campaneta

En paral·lel, l’Ajuntament avança a bon ritme les obres de remodelació de l’antiga fàbrica de taulells ‘La Campaneta’ com un nou espai polifuncional de convivència. Es tracta d’un edifici amb gran valor històric i patrimonial que el govern municipal està recuperant per a evitar el seu esfondrament. Una vegada finalitze la reforma integral, les associacions i barris del municipi comptaran amb un nou espai en el qual podran executar les seues activitats socials, culturals i lúdiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari