Onda llança el programa ‘Parla’m del tu’ per a escoltar els clubs i associacions de la ciutat

L’alcaldessa inicia una ronda de visites per a conéixer de primera mà les necessitats de les entitats

Onda llança el programa ‘Parla’m del tu’ per a escoltar els clubs i associacions de la ciutat
11/02/2022 -

Seguint amb la seua aposta per la participació ciutadana i la proximitat, l’Ajuntament d’Onda ha llançat la campanya ‘Parla’m del tu’ amb l’objectiu d’escoltar els clubs, entitats socials i associacions culturals de la ciutat. L’alcaldessa, Carmina Ballester, ja ha iniciat una ronda de visites per a conéixer de primera mà les necessitats de les diferents entitats i reforçar la col·laboració del govern municipal.

El club de futbol Vila d’Onda ha inaugurat aquesta nova iniciativa i ha tingut l’oportunitat de presentar a l’equip de govern el projecte i plans de futur de l’escola esportiva, representat per la primera edil i els regidors Jose Vicente Iserte, Óscar Valero i Paco Pastor.

Ballester es va comprometre a solucionar les demandes plantejades en la reunió, entre elles la millora de l’accessibilitat a les instal·lacions del camp Olímpic o la substitució de la lluminària actual per bombetes LED.

“L’Ajuntament estarà sempre al costat del nostre teixit cultural, esportiu i social perquè és la vida de la nostra ciutat. És fonamental sumar entre tots més i millors serveis per a la nostra gent, més opcions esportives, culturals i d’oci, perquè sumarem qualitat de vida a tots els ondenses”, ha destacat l’alcaldessa.

Per part seua, el president del C.E. Vila d’Onda, David Palacios, ha apuntat que “iniciem fa uns anys un projecte molt emocionant i encara que ara estem en un excepcional moment, hem fet grans sacrificis. Però amb ganes, il·lusió, i l’ajuda de l’Ajuntament d’Onda hem arribat fins on hui estem”.

Onda barri a barri

En paral·lel, el consistori està duent a terme altres campanyes de participació ciutadana com ‘Onda barri a barri’, on l’alcaldessa recorre els diferents barris i zones de la ciutat per a escoltar els suggeriments de millora dels veïns; la iniciativa ‘Millorem Onda’ per a apuntar les actuacions necessàries a la ciutat i incloure-les en els pressupostos; o els diferents processos de participació pública per a determinar una nova actuació com els que s’han realitzat per a les obres de l’Avinguda País Valencià, la plaça Corts Valencianes o el que es realitzarà per a la reforma de la plaça Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari