Onda Logistic arranca nova campanya en Països Baixos i les capitals espanyoles per a atraure inversió al parc industrial

En aquesta legislatura, el consistori ja ha triplicat les llicències d’obra major concedides respecte a l’anterior, sumant 120

Onda Logistic arranca nova campanya en Països Baixos i les capitals espanyoles per a atraure inversió al parc industrial
31/07/2022 -

El pla d’acció Onda Logistic continua en la seua missió d’atraure noves inversions empresarials a la ciutat i, en aquesta ocasió, la seua campanya d’atracció de capital inversor se centra en els Països Baixos i en les capitals espanyoles de Madrid i Barcelona.

Després de la creació d’Onda Logistic, Mediterranean Business Park l’any 2019, el consistori, aliat amb el seu partner Cambra de Comerç de Castelló, ha impulsat tres campanyes promocionals amb l’objectiu de despertar l’interés dels inversors al parc industrial d’Onda. Així doncs, en 2020 la campanya de promoció es va centrar en el Regne Unit, mentre que en 2021 a França i les capitals espanyoles.

La campanya es durà a terme a través de la plataforma digital Google Adwords i en ella s’inclouran vídeos, continguts interactius, així com els diferents avantatges del projecte i el potencial del parc industrial. Tot això dirigit al públic neerlandés, principalment.

Cal destacar que en aquesta legislatura el consistori ja ha triplicat les llicències d’obra major concedides respecte a l’anterior, arribant a més de 120. Totes aquestes obres sumen una inversió total de 108 milions d’euros, una xifra que supera notablement totes les inversions registrades durant els últims anys.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat la importància d’estendre ponts i expandir un projecte tan ambiciós com és Onda Logistic cap a l’exterior: “Seguim al costat del millor partner com és la Cambra de Comerç i amb un objectiu clar: fer del nostre parc industrial un referent mundial i consolidar-lo com a centre logístic del Mediterrani”, ha manifestat Ballester.

Ondalogistic.com

Onda Logistic compta també amb la plataforma www.ondalogistic.com que serveix d’aparador del projecte. En ella, es pot accedir a totes les ofertes de sòl i naus disponibles en la zona, a les més de 500 empreses que componen el parc industrial així com als 15 polígons, i també a continguts com a notícies, raons per a invertir, o contacte, entre altres.

Gràcies a les diferents campanyes de promoció impulsades, la pàgina web ha vist com el seu trànsit de visites s’ha incrementat notablement, sobretot en les zones en les quals s’han dirigit les accions d’atracció.

Actuacions

El consistori, conscient de la importància que té crear un espai competitiu on els inversors vulguen emplaçar el seu negoci, està duent a terme un Pla d’Acció per a millorar les infraestructures i serveis de tots els polígons industrials de la ciutat. Per això, des de 2019 s’han destinat més de 3,5 milions d’euros per a la implantació de fibra òptica, control de trànsit a través de CCTV connectat a la Policia Local, millores de l’asfaltat, senyalització o substitució de lluminàries a tecnologia LED.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari