Onda Logistic aconsegueix atraure a més de 600 nous usuaris a la recerca d'invertir en el pol logístic

Ballester: “Continuarem apostant pel projecte ‘Onda Logistic’ per a sumar competitivitat a tots els polígons industrials”

Onda Logistic aconsegueix atraure a més de 600 nous usuaris a la recerca d'invertir en el pol logístic
23/04/2022 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per diversificar i revaloritzar els seus més de 12 milions de metres quadrats de parc industrial, continua promocionant el seu pol logístic. Així, Onda Logistic. Mediterranean Business Park cada vegada il·lusiona més i aconsegueix atraure nou capital inversor, que veuen la ciutat com un dels vèrtexs principals del triangle ceràmic castellonenc i un enclavament ideal en el qual créixer i expandir-se.

En aquest sentit, la pàgina web d’Onda Logistic continua donant els seus fruits, ja que en el primer trimestre de 2022 ha aconseguit captar l’atenció de 674 potencials inversors, que arriben, sobretot, d’Espanya, França i el Regne Unit, encara que també provenen de l’Argentina, Portugal, Bèlgica o Suïssa.

Pel que fa a les seccions que atrauen major interés, es troben ‘Oferta de sòl i naus’ en la qual els inversors poden conéixer les parcel·les disponibles per a situar les seues empreses i ‘Raons per a invertir’, en la qual l’Ajuntament promociona els avantatges fiscals per a totes aquelles signatures que decidisquen apostar per Onda, com les bonificacions de l’IAE per als primers cinc anys d’activitat empresarial; i la bonificació del 95% del ICIO per a aquelles construccions, instal·lacions i obres específiques que incorporen sistemes d’aprofitament tèrmic o elèctric d’energia solar.

Cal destacar que per a dur a terme la intensa promoció el consistori es va aliar amb la Cambra de Comerç de Castelló per a crear l’espai web www.ondalogistic.es, i que aquest servira d’aparador del projecte i com a punt d’atracció de capital inversor.

A més, s’han dut a terme diverses campanyes dirigides, primer, a França i el Regne Unit i, posteriorment, al territori espanyol. Marques com Amazon, Cofares o la recent, Roker, van atendre la crida i han decidit establir-se en el pol onder. Així com grans grups com Pamesa que no deixen de créixer, apostant per edificar noves instal·lacions a la ciutat.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat la gran faena que s’està realitzant per a atraure nous inversors que sumen riquesa a la ciutat. “Continuarem apostant pel projecte ‘Onda Logistic’ amb l’objectiu de sumar competitivitat a tots els polígons industrials del municipi”, ha afegit la primera edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari