Onda Logistic impulsarà noves inversions amb el consistori la Cambra de Comerç i CEPE

Ballester: “La formació és la millor eina per a ajudar als onders a trobar treball”

Onda Logistic impulsarà noves inversions amb el consistori la Cambra de Comerç i CEPE
16/04/2021 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, s’ha reunit amb el responsable del departament d’Internacionalització de Cambra de Comerç de Castelló, Joaquín Andrés Sánchez, i el president de Coordinadora Espanyola de Polígons Empresarials (CEPE), Alejandro Sáenz de Sant Pere, per a donar un nou impuls a la plataforma Onda Logistic i continuar atraient més inversions a la ciutat.

Així, les tres institucions estan treballant de la mà per a preparar el llançament, durant les pròximes setmanes, de la renovada web www.ondalogistic.com, la qual comprendrà millores tecnològiques i inclourà nova informació d’interés i a temps real, com les naus disponibles i parcel·les en venda, sobre el pla d’acció que ha impulsat el govern municipal per a millorar la competitivitat dels polígons industrials i sumar noves oportunitats a la ciutat.

Cal recordar que la pàgina web va ser llançada el mes de setembre passat de 2020 amb la finalitat de visibilitzar els més de 12.000 metres quadrats de sòl industrial onder, atreure inversors i generar noves ocupacions de qualitat a la ciutat. Gràcies a una ambiciosa campanya de promoció internacional, en tan sols uns mesos va aconseguir generar gran trànsit de visites, sobretot des del Regne Unit, el qual ha estat la prioritat del consistori a l’hora d’atreure inversions a la ciutat.

“Continuarem treballant junts de la mà d’altres institucions per a convertir Onda en un dels parcs industrials més competitius del Mediterrani, la qual cosa derivarà en més ocupació per a la nostra terra, en més oportunitats per a tots i a potenciar el talent i la innovació”, ha destacat Ballester.

1,9 milions d’inversió

Cal recordar que l’Ajuntament d’Onda invertirà enguany un total d’1,9 milions d’euros a millorar la competitivitat i les infraestructures dels 12 polígons industrials de la ciutat, dels quals 899.252 euros els aportarà l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) i la resta el mateix consistori. El consistori suma durant aquesta legislatura un total de 75 llicències d’obra major concedides, registrant una inversió total de 59,2 milions d’euros per a ampliar i construir noves naus a la ciutat. Una xifra que duplica totes les inversions registrades durant els últims quatre anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari