Onda aconsegueix el mes de març amb menys atur dels últims 10 anys

Onda aconsegueix el mes de març amb menys atur dels últims 10 anys
28/04/2022 -

El municipi d’Onda ha aconseguit superar els efectes de la pandèmia de la Covid-19, aconseguint el mes de març amb menys atur dels últims deu anys. Així ho reflecteixen les xifres publicades pel Servei Públic d’Ocupació Estatal en les quals es mostra com la desocupació s’ha reduït fins als 1.566.

Tal com s’aprecia, el balanç mostra també una baixada de 334 persones desocupades en els últims tres anys. Aquesta tendència positiva suposa un gran impuls per a l’economia ondera i per a la població de la ciutat, que veuen en les dades una millora notable i un presagi de prosperitat futura.

A més, cal destacar que el març de 2022 s’han aconseguit els 983 nous contractes de treball registrats, la xifra més alta dels últims deu anys en aquest mes. Aquestes dades són, en gran part, resultat del treball realitzat des de l’Agència d’Ocupació Onda Inserta. Labora com el contacte freqüent amb el teixit industrial per a reduir la bretxa de competències, conéixer les seues necessitats i perfils que sol·liciten, es tradueixen en accions formatives enfocades a aquestes demandes, la qual cosa repercuteix, en molts casos, en la inserció laboral dels veïns.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat: “És gratificant i motivador veure que la situació dels onders millora i que aconsegueixen trobar treball”. “Des de l’Ajuntament d’Onda continuarem oferint les eines necessàries per a millorar l’ocupabilitat dels veïns”, ha afegit la primera edil.

Contacte directe amb les empreses

Cal destacar que l’Agència d’Ocupació Onda Inserta manté un contacte directe amb els empresaris per a conéixer les seues demandes d’ocupació. Quant als perfils més sol·licitats es troben el personal administratiu, electromecànic, classificador, premsista, carretoner, ajudant de cuina, peó de la construcció o repartidor.

Onda Inserta ofereix un servei gratuït d’orientació laboral, formació per a l’ocupació i derivació d’ofertes de treball. El seu horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 9.00 a 14.00 h. i de 15.30 a 18.30 h., i els divendres en horari de demà de 9.00 a 14.00 h.

Per a sol·licitar cita, és necessari telefonar prèviament al 672 105 200.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari