Onda manté l'aportació a la Federació de Barris en Festes per a millorar infraestructures i renovar material

Onda manté l'aportació a la Federació de Barris en Festes per a millorar infraestructures i renovar material
21/02/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha revalidat el conveni anual que subscriu amb la Federació de Barris en Festes malgrat que durant l’últim any no s’ha celebrat cap festeig a causa de la pandèmia. Així, el govern municipal ha consensuat amb l’entitat que l’aportació, que ascendeix a 58.600 euros, es destine a millorar les infraestructures propietat de les associacions, com cadafals, barreres o calaixos, així com per a renovar el material emprat en els festejos.

Aquesta subvenció s’emprava habitualment per a ajudar a sufragar les despeses per a l’adequat desenvolupament dels festejos, l’elaboració dels programes de festes de cada barri i la coordinació de les necessitats d’infraestructures, metges, ambulàncies, veterinaris, assegurances i tècnics necessaris en aquesta mena d’esdeveniments.

“Hem decidit mantenir aquestes ajudes perquè així ens ho han demanat els barris i perquè entenem que és moment d’invertir i executar actuacions per a millorar la qualitat dels festejos quan la situació ho permeta. Des de l’Ajuntament volem estar al seu costat perquè considerem que són part activa per a mantenir la nostra identitat festiva i indispensables per a mantenir vives les nostres tradicions”, ha destacat María Prades, tinenta d’alcalde de Cultura i Festes.

Onda Barri a Barri

En paral·lel, cal recordar que l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha tornat a traure el seu despatx a les places de la ciutat per a reactivar la campanya d’escolta ciutadana ‘Onda barri a barri’ i, així, atendre de primera mà les demandes dels veïns. Aquesta iniciativa que va posar en marxa el govern municipal des de començament de legislatura va quedar ajornada amb l’arribada de la pandèmia i, ara, la primera edil ha decidit reactivar-la en format reduït, amb un màxim de sis persones, i a l’aire lliure, complint alhora amb tots els protocols anti Covid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari