Onda marida literatura i tast de vins en una original activitat a la Biblioteca

Onda marida literatura i tast de vins en una original activitat a la Biblioteca
17/05/2022 -

La Biblioteca d’Onda acollirà dissabte que ve 21 de maig a les 19 hores ‘Enoliteratura’, una original jornada de maridatge de vins i literatura que serà impartida per l’escriptora i artista plàstica, Anna Moner.

Així, a través del tast de vins i la lectura d’obres literàries, els assistents gaudiran d’una gran vesprada cultural. L’activitat s’enfocarà en la lectura col·lectiva de peces literàries en les pàgines de les quals es faça esment al vi i, entre text i text, podran degustar diferents varietats.

Sobre aquest tema, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicente Bou, ha declarat que “a la Biblioteca d’Onda treballem dia a dia per fomentar la lectura en els onders, i creiem que amb activitat incentivem l’acostament als llibres, ja que l’Enoliteratura cerca sumar dues experiències enriquidores com són la lectura i la gastronomia”.

Les persones interessades a realitzar l’activitat, que és gratuïta, ja poden inscriure’s prèviament telefonant al 964 77 11 93, enviant un correu a biblioteca@onda.es o bé de manera presencial a la Biblioteca Municipal d’Onda.

Literatura a Onda

A aquesta activitat cultural, se li sumen unes altres que ha impulsat l’Ajuntament d’Onda en les quals la literatura ha sigut la gran protagonista. El mes de març, es va llançar el festival cultural ‘Onda Negra’, així com el Premi Literari ‘Ciutat d’Onda’. A més, amb motiu de la celebració del 40 aniversari de la Biblioteca, Onda ha celebrat a l’abril el ‘Mes del llibre’ amb diverses activitats culturals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari