Onda reuneix el Consell de la Salut per a extremar mesures davant el coronavirus

Onda reuneix el Consell de la Salut per a extremar mesures davant el coronavirus
11/03/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha reunit aquest matí al Consell de la Salut, format pels responsables de Salut Pública de la província, els coordinadors dels centres de salut de la ciutat, associacions onderes, directors de centres educatius i representants dels grups polítics, per a coordinar i intensificar les pautes preventives a Onda davant l’epidèmia del coronavirus.

Així, els responsables del departament de Salut Pública de la província han traslladat un missatge de tranquil·litat i recomanat a la població que seguisquen les pautes preventives del Ministeri de Salut, com mantenir una bona higiene i llavar-se les mans sovint, evitar concentracions massives de persones i viatges innecessaris o, en cas de patir els símptomes, cridar immediatament al telèfon habilitat (900 300 555) en comptes d’acudir al centre de salut.

Per part seua, l’alcaldessa, Carmina Ballester, ha recalcat que “des de l’Ajuntament estem treballant per millorar la prevenció i, a més d’informar la població, hem pres mesures addicionals com repartir gel hidroalcohòlic entre els funcionaris o instal·lar dispensadors en edificis públics, instal·lacions esportives i centres de majors. A més, hem encomanat a les infermeres escolars que prioritzen la formació en pautes preventives en tots els centres educatius”.

Així mateix, la primera edil també ha explicat que “l’Ajuntament està perfectament coordinat amb Salut Pública per a actuar en cas que siga necessari, sempre sota les instruccions del Ministeri de Sanitat”.

Infermeres escolars

D’altra banda, cal recalcar que aquesta mateixa setmana s’han incorporat les noves infermeres escolars, sumant un total de cinc, que prestaran servei a tots els centres educatius de la ciutat. La seua primera tasca és impartir formació sobre higiene personal i pautes preventives als alumnes i docents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari