Onda dignifica l'entrada a la ciutat amb la remodelació i embelliment del mur del carrer La Cossa

Un gran mural ceràmic donarà la benvinguda a les persones que accedisquen per la carretera de Tales i es renova la parada de bus

Onda dignifica l'entrada a la ciutat amb la remodelació i embelliment del mur del carrer La Cossa
11/12/2020 -

L’Ajuntament d’Onda continua avançant en el pla Onda Bonica per a embellir la ciutat, millorar la seua accessibilitat i reivindicar la ceràmica ondera. En aquesta ocasió, el consistori està actuant en la remodelació i embelliment de l’entrada a la ciutat per la part de la carretera de Tales, concretament en el degradat mur del carrer La Cossa i la parada d’autobús.

Així, l’obra solucionarà el problema d’humitats del mur amb una nova canalització i es revestirà amb ceràmica ondera, formant un gran mural amb la frase ‘Benvinguts a Onda’. A més, també es modernitzarà la parada d’autobús amb nou revestiment ceràmic i un banc de fusta. Les signatures alejares amb les quals ha comptat l’Ajuntament en aquesta ocasió són les onderes El Vaixell i Cristall Ceràmiques. L’empresa constructora local és Ramón Segura i el pressupost total del projecte és de 47.000 euros.

Així, aquesta obra respon al triple objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns del barri del castell; sumar un nou aparador ceràmic en aquesta zona amb gran flux de trànsit; i incentivar l’economia local en apostar per empreses onderes.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, ha sigut l’encarregada de presentar l’actuació als veïns i ha destacat que “continuem treballant per millorar la qualitat de vida dels veïns i oferir als visitants un major atractiu urbà. Onda Bonica no es deté i ja estem preparant els nous projectes que ens demanden els veïns per a 2021”.

Font de la Força

Cal recordar que aquesta zona d’entrada a la ciutat ha experimentat un canvi radical en l’últim any, ja que a aquesta obra se suma el gran mural ceràmic instal·lat en l’emblemàtica Font de la Força, també restaurada, amb una imatge que homenatja els agricultors onders. Abans, als visitants els donava la benvinguda una paret degradada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari