Onda millora el servei d'Escola Oberta per a fomentar la conciliació de les famílies

Onda millora el servei d'Escola Oberta per a fomentar la conciliació de les famílies
25/06/2022 -

L’Ajuntament d’Onda obrirà el 16 d’agost la matriculació de l’Escola Oberta, un servei d’atenció i acolliment de menors escolaritzats a Onda des de P3 fins a 6é de primària, que inclou desdejunis i berenars saludables, així com activitats lúdiques i educatives, amb l’objectiu de fomentar la conciliació de pares i mares.

La matriculació pot fer-se de manera presencial, assistint al SAT de l’Ajuntament amb cita prèvia, o telemàticament, amb certificat digital en www.onda.es.

Com a millora, enguany el servei de matinera estarà disponible en tots els centres educatius, tant públics com concertats, i els xiquets i xiquetes podran fer ús del servei durant un màxim d’hora i mitja abans de l’inici de l’horari lectiu. D’altra banda, la vespertina es realitzarà en els col·legis CEIP Baltasar Rull i CEIP Miralcamp, des de la finalització de l’horari escolar fins dues hores després. Tots dos serveis s’oferiran des de setembre fins a juny.

La regidora de l’Àrea d’Educació i Formació, Estela Badenes, ha manifestat “la importància de fomentar la conciliació familiar i oferir als xiquets i xiquetes un espai lúdic i educatiu, fomentant l’alimentació saludable”. A més, Badenes també ha destacat que “enguany hem millorat el servei, ampliant-lo no sols als centres públics, sinó també en els concertats”.

Les taxes de la matinera i la vespertina són de 30 euros mensuals per usuari i per servei, els quals inclouen desdejuni i berenar. En cas de segon germà o germana, família monoparental o nombrosa, les taxes estaran subjectes a descomptes. Així mateix, les famílies que per motius personals o laborals necessiten fer ús puntual del servei, podran triar dies solts per 2,50€/dia, excepte el servei de vespertina el mes de setembre i juny que, per ser període extraordinari, serà per mes complet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari