Onda tria Mireia Marco Pitarch com a reina infantil de la Fira 2022 i li acompanyen sis dames d'honor

Onda tria Mireia Marco Pitarch com a reina infantil de la Fira 2022 i li acompanyen sis dames d'honor
28/06/2022 -

Onda ha triat a Mireia Marco Pitarch com a reina infantil de la Fira 2022 a través d’un sorteig públic, celebrat aquesta vesprada en el saló de plens, entre les set candidates que s’han presentat enguany per al càrrec. La mà innocent ha sigut la de la reina infantil de 2019, Elia Pastor.

La jove representant de tots els xiquets per a les festes de la Fira d’Onda té 11 anys i cursa 6é de Primària. Mireia comptarà amb la cort d’honor composta per Carla Cerisuelo Renau, Valeria Collado Maza, Anna Herrera Carceller i el seu acompanyant Víctor Peris Sánchez, Melina Moreno Arnandis, Ingrid Porcar Vidal i Balma Ortells Prades.

El sorteig ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Carmina Ballester, i la tinenta d’alcalde de Cultura i Festes, María Prades, els qui han donat l’enhorabona a l’agraciada així com a totes les famílies per col·laborar amb la tradició i la festa ondera. A més, la corporació municipal ha fet lliurament d’un obsequi a totes les candidates.

“Després de dos anys sense renovar les nostres representants festeres a causa de la Covid és moment de tornar a gaudir de la il·lusió, l’alegria i l’orgull amb el qual es posaran la banda ondera les nostres joves”, ha declarat la primera edil.

Per part seua, la jove ha mostrat la seua alegria per representar a tots els xiquets onders enguany i la seua il·lusió perquè comencen les festes del municipi.

Excepció en el Reglament

Cal recordar que tant en 2020 com en 2021 no va haver-hi reina ni dames a causa de la pandèmia, per la qual cosa l’Ajuntament va decidir modificar, de manera excepcional, el Reglament d’Organització i Protocol de les festes d’Onda per a permetre que es pogueren presentar a Reina o dama de la Fira 2022 totes les veïnes de 17 a 27 anys així com, en el cas de la Reina, dames i acompanyants infantils, tots els xiquets i xiquetes que cursen 3r, 4t, 5é o 6é de primària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari