Onda inicia la construcció d'un nou circuitb de Pump Track

Onda inicia la construcció d'un nou circuitb de Pump Track
08/04/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha anunciat que el nou circuit de Pump Track per a bicicletes i monopatins, que se situarà al costat del Skate Park, ja ha iniciat les seues obres. El consistori va reunir els clubs esportius de la ciutat i als grups polítics per a consensuar el disseny d’aquest nou espai esportiu municipal.

Al costat d’aquest gran circuit, també es construirà una pista Pump Track infantil, adaptada perquè els més xicotets puguen practicar esport, així com una zona de jocs infantils. El pressupost total de l’actuació ascendeix a 158.404 euros i comptarà amb un termini d’execució estimat de tres mesos.

Aquesta actuació se sumaria, a més, a la remodelació ja finalitzada del Skate Park, aconseguint generar sinergies en aquesta àrea esportiva. “Continuem fomentant la salut i la pràctica d’esport a l’aire lliure, així com l’ús d’espais exteriors i la naturalesa per a oferir alternatives d’oci als nostres veïns”, ha puntualitzat el regidor de l’Àrea de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor.

Pump Track

Un Pump Track consisteix en un circuit que es pot recórrer completament amb un monopatí sense impulsar-se amb el peu o amb una bicicleta sense la necessitat de pedalar amb l’impuls solament de la inèrcia i la mateixa habilitat del skater o ciclista.

Tres nous parcs infantils

En la línia de millorar les instal·lacions esportives i infantils de la ciutat per a sumar qualitat de vida als onders, el consistori ha instal·lat tres nous parcs infantils en la plaça Espanya, el parc de la Panderola i el carrer Luxemburg.

A més, l’Ajuntament està invertint cada any en la millora d’espais esportius, com la remodelació de la piscina coberta municipal o l’antic pavelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari