Onda ja gaudeix d'un nou jardí en el Barri el Colador condicionat per l'alumnat del Taller de Jardineria

Ballester: “Els alumnes del taller han fet una gran faena embellint el barri i les instal·lacions d’Onda Inserta”

Onda ja gaudeix d'un nou jardí en el Barri el Colador condicionat per l'alumnat del Taller de Jardineria
18/12/2021 -

L’alumnat del Taller de Jardineria d’Onda ha condicionat l’antic solar municipal, situat en el barri del Colador, en nou jardí del qual poden gaudir els veïns i veïnes d’aquesta part de la ciutat. A l’acte d’inauguració ha assistit l’alcaldessa, Carmina Ballester, qui ha volgut acompanyar als alumnes en aquest dia tan important i ha posat en valor la seua excel·lent labor realitzada.

“Sou un exemple a seguir, heu posat tota l’obstinació a aprendre jardineria i heu destinat totes les ganes i il·lusió a adequar i embellir aquest nou espai per a la ciutat i molts altres com les instal·lacions i entorn de l’Agència d’Ocupació Onda Inserta”, ha destacat la primera edil.

Les tasques de condicionament van donar inici fa uns mesos, quan el solar es trobava en males condicions. L’alumnat ha estat fent ardus treballs per a llevar pedres, herbes i material en mal estat però, gràcies al seu saber fer, el canvi és notable i ara la zona està condicionada com a espai de convivència i llista per a ser utilitzada pels veïns i veïnes.

Quant al professor del taller, ha volgut agrair a tot l’alumnat les ganes en la realització del treball: “El terreny estava en molt mal estat, però jo confiava que l’equip seria capaç d’aconseguir el que hui estem mostrant”. A més, ha destacat que “es tracta d’un treball col·lectiu en el qual la motivació ha sigut fonamental a l’hora d’oferir al poble un nou espai agradable”.

Dijous que ve tindrà lloc la clausura d’aquest taller de Jardineria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari