Onda posa en marxa tres nous tallers d'electricitat, hostaleria i jardineria que donen ocupació a 40 onders

El consistori continua apostant per una formació teoricopràctica per a fomentar l’ocupabilitat dels participants

Onda posa en marxa tres nous tallers d'electricitat, hostaleria i jardineria que donen ocupació a 40 onders
30/12/2021 -

Tres nous tallers d’ocupació inicien la seua activitat en les instal·lacions de l’Agència d’Ocupació, Onda Inserta. Així, més de 40 ondenses en situació de desocupació aprendran els oficis relatius als sectors de l’electricitat, hostaleria i jardineria a través d’aquesta acció formativa, que és remunerada, al llarg d’un any. A més, també s’ha contractat un total de 9 professors.

Després de clausurar la setmana anterior dos tallers, i vist l’èxit de la iniciativa que ha propiciat que diversos alumnes es troben ja treballant, s’ha posat en marxa aquesta nova edició. Es tracta d’una iniciativa cofinançada per l’Ajuntament d’Onda, la Unió Europea, la Generalitat Valenciana i Labora, en la qual s’aposta per promoure la formació i especialització amb la finalitat de fomentar l’ocupabilitat dels participants.

Els tallers d’ocupació són una acció teoricopràctica en la qual l’alumnat es forma teòricament en l’especialitat en qüestió, així com en competències clau com són anglés, llengua castellana i valenciana i matemàtiques per a després poder optar a obtenir el graduat en Educació Secundària Obligatòria. D’altra banda, apliquen els coneixements adquirits a través de la realització diària d’activitats pràctiques. Finalment, i després de la finalització de l’etapa formativa, reben un certificat de professionalitat, el qual els serveix com una important eina per a afrontar el seu futur professional.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha comentat: “els tallers suposen un trampolí laboral per a tots aquells veïns i veïnes d’Onda que es formen en ells. Aprendre un ofici o actualitzar els coneixements ja presents és fonamental per a aconseguir una ocupació de qualitat, per això des d’aquest govern fomentem aquestes iniciatives”.

El regidor de Recursos Humans, Vicent Bou, ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda als nous alumnes i professors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari