Onda obri l'Oficina d'Atenció al Ciutadà com un espai de mediació per als veïns

Onda obri l'Oficina d'Atenció al Ciutadà com un espai de mediació per als veïns
07/07/2023 -

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, un espai de mediació per a ajudar als veïns en el seu dia a dia. Es tracta d’una nova iniciativa impulsada durant la campanya electoral i que ara es compleix. El seu objectiu és aconseguir un Consistori més pròxim a la ciutadania i agilitzar la solució de problemes.

En els mesos d’estiu estarà oberta d’11.00 h. a 13.00 h. els dilluns, dimecres i divendres. A partir de setembre s’habilitarà també un horari de vesprada. Per a acudir és necessari telefonar al 964 60 00 50 i demanar cita o fer-ho en la seu electrònica de la pàgina web municipal.

Sobre aquest tema, el tinent d’Alcalde que dirigeix aquest nou servei, Juan López, ha declarat: “L’Oficina és un espai d’escolta i, en la mesura que siga possible, de solució de problemes per a la ciutadania”. “El nostre treball és atendre les peticions dels veïns i tendir-los la mà per a millorar la seua vida diària”, ha afegit.

Cal destacar que, en el moment de demanar cita, l’interessat ha de descriure quin és el motiu perquè el personal encarregat de l’Oficina filtre les cites i prioritze els casos que necessiten una atenció més urgent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari