Onda ofereix formació gratuïta perquè comerciants locals impulsen els seus negocis

Onda ofereix formació gratuïta perquè comerciants locals impulsen els seus negocis
11/05/2021 -

L’Ajuntament d’Onda continua apostant per sumar oportunitats al comerç local i ofereix formació gratuïta per a millorar els seus negocis i adaptar-se a les noves tendències del mercat en distribució, venda directa i en línia. Així, el consistori ha convocat el taller ‘Com i on comercialitzar el teu producte’, una activitat pràctica dirigida a aquelles persones amb idees de negoci i orientada al desenvolupament d’habilitats i coneixements que permeten a empresaris o nous emprenedors conéixer millor el mercat i els clients, així com les formes més profitoses d’arribar a aquests i aconseguir un creixement del negoci.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha apuntat que “a través d’iniciatives com aquesta des del govern municipal volem ajudar a fer realitat grans idees i que el talent onder revertisca en noves oportunitats”.

La formació tindrà una duració de 8 hores, distribuïdes entre el 24 i 26 de maig, de 15.30 a 19.30 hores, en el Centre d’Inserció Laboral, Onda Inserida. En ella es tractaran continguts com la definició i classificació dels diferents tipus de canals de distribució, els agents comercials i representants, la distribució a través d’intermediaris majoristes i/o minoristes, la venda directa i En línia, logística i les condicions comercials.

Inscripció

Les persones interessades a participar en el curs poden inscriure’s, fins al 20 de maig, a través del següent enllaç: https://bit.ly/2spo6uy. És imprescindible estar empadronat/da a Onda.

També col·laboren en aquesta iniciativa el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló (CEEI) i la Diputació de Castelló a través del Centre de Dinamització Econòmica i Social (CEDEIXES). També col·laboren en aquesta iniciativa el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló (CEEI) i la Diputació de Castelló a través del Centre de Dinamització Econòmica i Social (CEDES).

Onda Emprén

En aquesta mateixa línia, el setembre passat Onda s’aliava amb el CEEI amb l’objectiu de potenciar el talent local, generar noves oportunitats i sumar ocupacions de qualitat a través del servei ‘Onda Emprén’. Així doncs, els veïns i veïnes que estiguen interessats en el servei només han d’accedir a la web municipal www.onda.es i sol·licitar cita prèvia. L’horari d’atenció al públic és els dimarts i dijous a la Casa de la Cultura. Hui dia, són 32 les persones que han rebut els serveis d’Onda Emprén.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari