Onda ofereix nova formació per a la joventut

Onda ofereix nova formació per a la joventut
19/04/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha programat un carrusel d’activitats i cursos formatius amb la finalitat d’oferir als joves de la localitat una variada programació per a gaudir i aprendre de cara a primavera.

Sobre aquest tema, el tinent d’alcalde de l’àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha assenyalat: “Des de l’Ajuntament continuem escoltant les peticions dels joves onders i adaptant la nostra programació per a oferir-los una formació de qualitat“. A més, ha ressaltat la importància dels idiomes per a obrir portes en el mercat laboral: “Des d’aquest equip de govern continuarem oferint eines als onders per a millorar la seua ocupabilitat”.

Programació

Les activitats formatives del Casal Jove donaran principi amb un curs en línia de Japonés els divendres, del 29 d’abril a l’11 de juny, de 17.00 a 19.00 h. i amb un curs d’Inglés B1.2. que s’impartirà en el Casal Jove, els divendres, de 15.30 a 17.00 h., del 29 d’abril a l’11 de juny.

També podran apuntar-se al curs en línia de Valencià Superior C2 els dimarts i dijous, del 9 de maig al 9 de juny, de 16.00 a 18.00 h. Així mateix, els joves onders podran gaudir del curs de tècnic d’impressió 3D a la Casa de la Cultura els dilluns, del 6 al 27 de juny i el dimecres 22 de juny, de 15.30 a 18.30 h.

D’altra banda, el divendres 3 de juny, de 16.00 a 20.00 h., el Casal Jove acollirà una activitat de cuina vegana de la mà d’Alejandra Schhvartz en la qual aprendran a preparar una gran varietat de plats vegans.

Inscripcions

Les persones interessades a participar en les diferents activitats, podran inscriure’s de manera telemàtica a través de diversos formularis que publicarà l’Ajuntament en la pàgina web joventut.onda.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari