Onda oferirà la seua particular Passió en clau femenina en dos escenaris emblemàtics com la Font de Dins i el Castell

Prades: “És un orgull albergar una obra tan original en el qual es destaca el paper de la dona ondense i que mostra el talent dels nostres veïns”

Onda oferirà la seua particular Passió en clau femenina en dos escenaris emblemàtics com la Font de Dins i el Castell
26/02/2020 -

La ciutat d’Onda acollirà dissabte que ve 4 d’abril, a les 17 hores, l’obra ‘Onda Santa, una passió en clau femenina’, en la qual s’interpreta la història de diverses dones onderes que lluitaven per salvar a un home condemnat injustament a mort creant un paral·lelisme amb la figura de Crist.

L’equip de direcció de l’obra, compost per la coneguda Carme Juan i el dramaturg i director Albert Bellés i Chorva, han presentat ‘Onda Santa’ a la sala de premsa del consistori, acompanyats per la tinent d’alcalde de l’àrea de Cultura i Festes, María Prades, qui ha destacat que “és un orgull albergar una obra tan original en la qual es destaca el paper de la dona ondera i que mostra el talent dels nostres veïns”.

Aquesta obra multidisciplinària combina teatre, poesia, música en directe i dansa contemporània i serà representada en el centre històric del poble. Una de les novetats de la 3r edició d’Onda Santa serà el seu començament a la Font de Dins, on després de la primera part s’anirà guiant als espectadors pels carrers i places per a finalitzar en el segon escenari principal d’aquesta obra: el castell de les 300 Torres, on es repartirà coca i xocolate als assistents.

Així mateix, Albert Bellés i Chorva ha subratllat que “Onda Santa és un cant d’amor al poble i a la diversitat”.A més, ha donat les gràcies per fer realitat l’essència del projecte, que és representar Onda Santa al carrer, prop dels veïns d’Onda.

La particular passió d’Onda comptarà, per primera vegada, amb Gemma Juan interpretant el paper de María, mentre que Jesús serà representat per Lucas Sanz, ondense i actor amateur. A més, com a actor de renom comptaran amb Antonio Escámez.

En la direcció coreogràfica estarà l’ondera Sofía Castañ, amb la participació especial d’un altre veí d’Onda, Marcos Usó, ballarí professional i la il·lustració de l’artista gràfica, Irene García.

Aquest ambiciós projecte comptarà amb la participació dels Dolçainers d’Onda, Grup Folkloric, cantants de coral i orquestra, entre altres.

Tal com ha apuntat l’actriu i directora del projecte, Carme Juan: “aquest projecte està fet per i per al poble d’Onda, ja que participen actors professionals i aficionats de tots els àmbits culturals i socials de la localitat”.

A més, Juan ha destacat que la part important d’Onda Santa és la participació ciutadana i anima a totes les persones que vulguen a participar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari