Onda ofereix l'oportunitat a 10 persones desocupades de formar-se com a auxiliar agrícola durant sis mesos

L’Ajuntament posa en marxa el taller d’ocupació Et Formem cofinançat pel Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana

Onda ofereix l'oportunitat a 10 persones desocupades de formar-se com a auxiliar agrícola durant sis mesos
30/11/2020 -

Un total de 10 persones desocupades s’han incorporat hui a la plantilla de l’Ajuntament d’Onda, per un període de sis mesos, com a auxiliars agrícoles. Es tracta del taller d’ocupació Et Formem, cofinançat pel Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana, que persegueix l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de persones en atur, amb especials dificultats d’inserció laboral, mitjançant un contracte de formació remunerat.

Així, el govern autonòmic ha aprovat la sol·licitud del consistori per posar en marxa aquesta nova iniciativa formativa pressupostada en 125.701,09 euros. En aquesta ocasió, els veïns amb major puntuació, en el procés selectiu realitzat, rebran classes teòriques sobre treballs agrícoles i realitzaran les seues pràctiques d’aprenentatge en la cura i manteniment de parcel·les agrícoles.

El programa té un doble benefici: les persones desocupades aconsegueixen formació i, a més, se’ls garanteix una remuneració des del principi.

Sobre aquest tema, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha explicat que “amb aquest projecte fem un pas més en l’aposta de l’Ajuntament per la formació i la inserció de persones amb especials dificultats per a trobar una ocupació. Continuarem treballant perquè cap ondense es quede sense la seua oportunitat”.

Pla Nova Oportunitat

Amb una inversió total de 650.000 euros, 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives, va nàixer l’ambiciós pla d’ocupació Nova Oportunitat de l’Ajuntament d’Onda, que és la iniciativa més gran posada en marxa fins hui per a fomentar l’ocupació i la formació entre els ondenses amb l’objectiu de pal·liar la crisi actual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari