Onda ofereix una oportunitat laboral a 19 veïns de més de 30 anys que van perdre l'ocupació per la Covid-19

Onda ofereix una oportunitat laboral a 19 veïns de més de 30 anys que van perdre l'ocupació per la Covid-19
12/12/2020 -

Un total de 19 veïns s’han incorporat hui a la plantilla de l’Ajuntament d’Onda, per un període de sis mesos, com a informadors mediambientals, auxiliars de geriatria i controladors d’accessos. Aquesta convocatòria respon al pla d’ocupació ECOVID, cofinançat per la Generalitat Valenciana i el consistori, que persegueix oferir una oportunitat laboral a les persones majors de 30 anys que hagen perdut l’ocupació a conseqüència de la pandèmia.

Així, l’Ajuntament reforça la seua plantilla amb dos auxiliars de geriatria per al departament de Serveis Socials del municipi i a la disposició de les persones que el requerisquen; tres informadors de medi ambient que s’encarregaran d’informar establiments locals sobre les pautes de reciclatge i de conscienciar a la ciutadania sobre la correcta gestió de residus; i 14 controladors d’accessos que treballaran en col·legis i edificis públics per a garantir l’aforament i el compliment del protocol anti Covid en aquestes instal·lacions.

L’edila de Recursos Humans, Elena Albalat, ha destacat que “amb aquest programa sumem recursos per a ajudar a tirar avant a aquells veïns que més dificultat tenen per a trobar una ocupació”.

Et Formem

En paral·lel, 10 persones desocupades també es van incorporar la setmana passada a la plantilla de l’Ajuntament d’Onda, per un període de sis mesos, com a auxiliars agrícoles. Es tracta del taller d’ocupació Et Formem, cofinançat pel Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana, que persegueix l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de persones en atur, amb especials dificultats d’inserció laboral, mitjançant un contracte de formació remunerat. El programa té un doble benefici: les persones desocupades aconsegueixen formació i, a més, se’ls garanteix una remuneració des del principi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari