Onda ofereix el pavelló Víctor Cabedo a Salut Pública per a dur a terme la vacunació massiva

Onda ofereix el pavelló Víctor Cabedo a Salut Pública per a dur a terme la vacunació massiva
25/02/2021 -

L’Ajuntament d’Onda i Salut Pública estan treballant conjuntament per a disposar del pavelló municipal Victor Cabedo com a centre de vacunació massiva en cas que fóra necessari. Aquest mateix matí el regidor de Benestar Social, Óscar Valero, ha acompanyat al gerent del departament de Salut de la Plana, Miquel Rovira, i als directors dels centres de salut de la ciutat a visitar les instal·lacions, que han validat per a dur a terme el programa.

Així, el govern municipal i Salut Pública ja han començat a treballar en el protocol de vacunació per a activar-lo en 48 hores i organitzar el dispositiu en el mateix moment en què arribe un gran nombre de vacunes. L’Ajuntament s’ha compromés a proporcionar les cadires, taules, lliteres, tanques, papereres, parabens, frigorífic i altres recursos necessaris així com els efectius de la Policia Local i Protecció Civil per a organitzar les cues i controlar les distàncies de seguretat.

“En el mateix moment en què ens van sol·licitar la col·laboració ens vam posar a treballar per a tindre’l tot disposat i coordinat en la instal·lació municipal més bona per a realitzar la vacunació massiva, ja que compta amb grans espais, pàrquing i diverses eixides”, ha comentat Valero.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari