Onda ofereix una primera oportunitat laboral en pràctiques a 20 estudiants onders

Albalat: “Volem obrir el camí als joves onders perquè guanyen experiència i els ajude a trobar ocupació”

Onda ofereix una primera oportunitat laboral en pràctiques a 20 estudiants onders
15/07/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha començat hui a incorporar als 20 estudiants en pràctiques que ampliaran la seua formació al llarg de dos mesos en les diferents àrees del consistori. Es tracta d’estudiants, tots ells empadronats a Onda i majors de 18 anys, que es troben cursant un cicle en Formació Professional o bé un grau universitari. Cal recalcar que en el procés de selecció, que ha sumat 74 sol·licituds, s’ha prioritzat a aquells joves que tenen a tots els membres de la unitat familiar en atur.

“Des de l’equip de govern som conscients que l’experiència és un punt clau per a trobar ocupació, per això treballem per obrir el camí als joves onders amb la condició que puguen guanyar experiència, aprendre i conéixer com es treballa en una institució pública, que segur els servirà de molt per a encaixar en la seua primera ocupació”, ha destacat Elena Albalat, regidor de Recursos Humans.

Els becaris es formaran en les àrees de Biblioteca, Museu, Promoció Econòmica, Secretaria, Urbanisme – Contractació, Informàtica, Serveis Socials, Educació i Joventut. Amb la finalitat de respectar les mesures preventives i no congestionar els departaments, s’han organitzat dos torns, per la qual cosa alguns becaris comencen a treballar hui i la resta el farà en dos mesos, quan acaben la seua etapa formativa els primers.

Pla Nova Oportunitat

Aquesta convocatòria s’emmarca dins del Pla Nova Oportunitat que el govern municipal ha posat en marxa per a fomentar l’ocupació i la formació entre els onders a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. El pla compta amb una inversió total de 650.000 euros per a 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari