Onda ofereix una primera oportunitat laboral a l'alumnat del Centre de Formació mitjançant pràctiques en empreses

L’Ajuntament coordina la formació pràctica dels seus veïns en empreses relacionades amb la seua activitat

Onda ofereix una primera oportunitat laboral a l'alumnat del Centre de Formació mitjançant pràctiques en empreses
13/11/2021 -

L’Ajuntament d’Onda continua promovent les oportunitats d’accés al treball dels onders mitjançant l’oferta de formació pràctica a través de la seua Agència d’Inserció Laboral, Onda Inserta. D’aquesta manera, l’alumnat completarà la seua formació teòrica, amb la realització d’un conjunt d’activitats pràctiques i experiència en entorns laborals.

Les empreses Sauri i venturo SL, Supermercats Champion i Centres Comercials Carrefour acolliran a l’alumnat format en especialitats relacionades amb la seua activitat per a la realització de pràctiques no laborals en els seus centres de treball.

En aquesta línia, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha destacat l’important paper que té l’Agència d’Ocupació, Onda Inserida, en el municipi. “Des del govern municipal treballem per afavorir el desenvolupament econòmic del municipi i promoure les oportunitats d’accés a l’ús de tots els onders. Volem ajudar la nostra ciutadania a trobar un lloc de treball de qualitat”

Onda Work Talent

D’altra banda, cal recordar que l’Agència Municipal d’Ocupació Onda Inserida ajuda als onders a inserir-se en el món laboral a través de la seua fira d’ocupació Onda Work Talent.

Aquestes jornades són un fòrum d’atracció de talent i creació d’oportunitats laborals que impulsa l’Ajuntament d’Onda amb el ferm objectiu d’aconseguir la inserció laboral dels seus ciutadans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari