Onda clausura el XIII Open de Nadal d'Esport Adaptat

En l’esdeveniment han competit 300 esportistes amb discapacitat intel·lectual i física de la Comunitat Valenciana

Onda clausura el XIII Open de Nadal d'Esport Adaptat
16/12/2019 -

Onda clausura el XIII Open de Nadal d’Esport Adaptat del Club Adaponda amb el triangular de futbol sala, en el qual els ondenses han guanyat enfront del Vila-real i el Llevant. Des del divendres, la ciutat ha comptat amb aquest gran esdeveniment, en el qual han competit 300 esportistes amb discapacitat intel·lectual i física de la Comunitat Valenciana i resta d’Espanya.

El regidor d’Esports, Jovi Iserte ha estat present durant tot el cap de setmana en l’Open i ha subratllat: “estem molt orgullosos amb aquest esdeveniment. Per això, continuarem treballant per a eliminar barreres socials i visibilitzar les capacitats diferents que ens fan únics per a créixer com a societat”.

El president del Club Adaponda, Ramón Felip, ha destacat: “Agraïm a l’ajuntament el seu suport en totes i cadascuna de les activitats o esdeveniments que realitzem”. Felip ha assenyalat el recolzat que se sent el club pel consistori i la regidoria d’Esports.

L’Escola d’Esport Adaptat ofereix a les persones amb capacitats diferents l’oportunitat de formar-se en sis esports: futbol sala, tennis de taula, pàdel, atletisme, zumba i per descomptat natació.

XIII Open de Nadal d’Esport Adaptat a Onda

Els assistents a la tretzena edició de l’Open de Nadal d’Adaponda han gaudit de partits de pàdel, el 13 de desembre a les 17 hores en la pista de Pàdel en cobert d’Onda. També, s’han disputat partits de tenis de taula, el 14 de desembre a les 10 hores en el Casal Jove, el mateix dia a les 17 hores open de natació en la piscina municipal del municipi.

A més, Adaponda va organitzar el diumenge un triangular de futbol sala, el 15 de desembre a les 10 hores en el Pavelló Víctor Cabedo. Finalment, el mateix dia a les 11 hores es va oferir una màster class de zumba en el Centre Integral de Majors Montí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari