‘Onda Pass x Tu’, el passaport per a aconseguir descomptes en l'hostaleria d'Onda

Els descomptes podran aplicar-se en tots els establiments relacionats amb el turisme local que formen part d’Hosturionda

‘Onda Pass x Tu’, el passaport per a aconseguir descomptes en l'hostaleria d'Onda

Les persones que visiten els principals monuments turístics d’Onda podran aconseguir descomptes en l’hostaleria i establiments dedicats al turisme de la localitat per a acabar de millorar la seua experiència i impulsar la xarxa turística ondera.

Així ho han presentat la tinenta d’alcalde de l’àrea de Turisme i Promoció Econòmica d’Onda, María Baila, i representants d’Hosturionda. “Aquesta iniciativa naix de la col·laboració constant entre l’Ajuntament i Hosturionda i serveix per a unir el turisme i el comerç local“, ha destacat Baila.

Per a aconseguir els descomptes, el primer pas serà aconseguir el passaport ‘Onda Pass x tu’. Visitant els principals monuments de la ciutat – la Torre de la Pressó, el Castell de les 300 Torres, el Museu del Taulell Manolo Safont, el Molí de la Reixa i la Cova d’Algepsar-, que es facilitarà en les recepcions.

Així, els i les visitants hauran d’aconseguir almenys tres adhesius que acrediten la seua visita a tres llocs emblemàtics, que s’encunyen en els mateixos monuments. D’aquesta manera, podran canviar el passaport turístic valorat en 2,50 euros, en els establiments adherits a Hosturionda.

On gastar el descompte

Els locals membres d’Hosturionda són la Pista de bitles, El Cid, l’Hotel Toledo, Sargantana Aventura, el Bar Passatge, Coco, el Café del Banc, On María José, Sybaryt, Pura Màgia, Rincón Andaluz, NUCS, L’Armari de rebost, Molí de la Reixa, La Espe, Rostidor Avinguda, Montitravel, Ca Panera, Campus, Tapería de Nati, Irene Molina, El Quiosquet, The Bonsai, Delicious Burguer, el Rinconcity, 4 Cantons i QueOndaJack.

Tal com ha confirmat l’Ajuntament, ‘Onda Pass x Tu’ podrà usar-se en qualsevol d’aquests establiments, independentment de la seua tipologia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari