Onda i Peronda Group sumen sinèrgies per a oferir formació als ondenses en el sector ceràmic

Onda i Peronda Group sumen sinèrgies per a oferir formació als ondenses en el sector ceràmic
08/04/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha visitat aquest matí les instal·lacions de l’empresa Peronda Group amb la finalitat de tancar un ambiciós acord que fomente les sinèrgies entre el consistori i les empreses, i que aquestes es traduïsquen en beneficis per als onders. D’aquesta manera, l’equip liderat per Carmina Ballester aposta per fomentar la formació de qualitat entre els onders i contribuir a la seua inserció laboral. Per tant, la finalitat del projecte no és una altra que formar als veïns i veïnes del municipi en el sector ceràmic, i en concret en les àrees de premsa i forn, a causa de la seua alta demandada en l’actualitat.

“Fruit del contacte constant amb les empreses, podem conéixer quines són les seues necessitats i com podem ser-los útils des de l’Ajuntament. La formació és una de les demandes més sol·licitades i la millor eina per a ajudar als onders a trobar treball o millorar la seua situació laboral”, ha destacat Ballester.

Al costat de Peronda Group altres 7 empreses formen part del projecte: Falcó Ceràmiques, Realonda, Keramex, Compacglass, Onix Ceràmica i Argenta Ceràmica. En elles, els inscrits al curs podran realitzar pràctiques desenvolupant i plasmant els coneixements que hauran aprés durant les 20 hores teòriques impartides en el Centre de Formació per a l’Ocupació (Monteblanco). La duració de l’estada en les empreses serà de 75 hores, en les quals els onders podran adquirir experiència en la pràctica laboral. Així doncs, la finalitat de la formació és clara: desenvolupar l’ocupabilitat en els veïns d’Onda, i traçar un punt d’unió entre aquests i les empreses, i que aquestes puguen conéixer com el treballador en pràctiques es desembolica en l’entorn laboral.

Edicions llançades

El consistori va llançar el passat 29 de març una edició del curs de forn ceràmic, que es durà a terme des del 26 d’abril fins al 21 de maig, i dues edicions del curs de premsa ceràmica, la primera serà del 19 d’abril al 14 de maig, i la segona del 24 de maig al 18 de juny.

Les dates d’inscripció encara continuen obertes, per la qual cosa els interessats a inscriure’s poden fer-ho emplenant el següent formulari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari