Onda posa a la disposició dels clubs i gimnasos espais a l'aire lliure perquè puguen reprendre l'activitat esportiva

Els interessats poden remetre una sol·licitud al departament d’Esports i se’ls gestionarà la cessió de l’espai que precisen[

Onda posa a la disposició dels clubs i gimnasos espais a l'aire lliure perquè puguen reprendre l'activitat esportiva
25/02/2021 -

L’Ajuntament d’Onda està preparant un pla d’actuació especial per a cedir, de manera temporal mentre que la Generalitat mantinga les restriccions de la pràctica esportiva en espais tancats, a clubs esportius i gimnasos les instal·lacions i zones municipals a l’aire lliure amb la finalitat que puguen entrenar i reprendre les seues activitats habituals, sempre que el govern autonòmic autoritze la pràctica esportiva en l’exterior com està previst.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ja s’ha posat en contacte amb tots els clubs i gimnasos d’Onda per a explicar-los aquesta mesura i posar a la seua disposició els espais exteriors municipals. Els interessats poden manar un correu electrònic a deportes@onda.es amb la seua sol·licitud, amb els horaris i necessitats, i des del departament d’Esports es coordinarà i gestionarà l’ús d’un espai o instal·lació.

En el cas dels clubs, ja s’ha acordat amb els CEIP Baltasar Rull i Miralcamp que a la vesprada cedisquen les seues pistes esportives a l’Ajuntament perquè puguen entrenar els diferents equips de la ciutat. “Agraïm la comprensió i solidaritat dels col·legis per a ajudar-nos al fet que centenars d’onders puguen tornar a entrenar i practicar esport, tan necessari i essencial per a fer front a aquesta dura situació que estem vivint”, ha apuntat Iserte.

Per part seua, es posarà a la disposició dels gimnasos públics i privats que ho sol·liciten els espais que millor s’adeqüen perquè puguen desenvolupar les seues activitats, sempre que puguen garantir totes les normatives i protocols anticovid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari