Onda posa en valor l'entorn del castell amb la remodelació de la plaça Miguel Hernández i la pista esportiva

L’alcaldessa presenta el nou projecte d’Onda Bonica amb una inversió de 48.000 euros i l’ús de ceràmica local

Onda posa en valor l'entorn del castell amb la remodelació de la plaça Miguel Hernández i la pista esportiva
13/11/2020 -

L’Ajuntament d’Onda continua avançant en el pla Onda Bonica per a embellir la ciutat, millorar la seua accessibilitat i reivindicar la ceràmica ondera. En aquesta ocasió, el consistori està actuant en la remodelació de la plaça Miguel Hernández i en la pista esportiva annexa, en el centre històric. L’actuació respon al compromís del govern municipal de valorar l’entorn del castell, ja que algunes zones es troben bastant degradades.

Així, aquesta obra respon al triple objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns del barri del castell; sumar un nou aparador ceràmic en aquesta zona amb gran flux de turistes; i incentivar l’economia local en apostar per empreses locals. El projecte contempla renovar el paviment ceràmic de la plaça, en sòl i parets, substituir el mobiliari urbà i condicionar la pista de bàsquet.

La inversió total és de 48.315 euros i l’empresa constructora contractada és l’ondera Baymar Obres i Serveis. Per part seua, els taulells es compraran a la marca local Azulindus i Martí.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, ha sigut l’encarregada de presentar l’actuació als veïns i ha destacat que “és moment d’invertir a millorar la qualitat de vida dels veïns d’un barri que ha estat massa temps oblidat. A més, si volem ser un referent turístic, hem de donar la millor imatge en aquelles zones on es concentren els nostres principals recursos, com és el castell i carrers del centre històric”.

10 projectes i 450.000 euros

Cal recordar que durant aquest any l’Ajuntament ha executat un total de 10 actuacions en el projecte d’Onda Bonica que s’han fet o s’estan duent a terme amb una inversió total superior als 450.000 euros. Els projectes en qüestió, a més de l’esmentat, són la remodelació de les escales de la Moreria, la nova zona infantil de la Plaça Espanya, la rehabilitació del Parc Crist Obrer, la instal·lació d’un gran mural ceràmic en la zona degradada de la Font de la Força, el pàrquing al costat del Molí de la Reixa, la reforma del parc del Carrer Cervantes, el pàrquing i zona infantil en la plaça 8 de març, la remodelació del solar de la Serratella i el mosaic per al túnel d’entrada a Onda que estan confeccionant els alumnes del Centre Ocupacional El Vaig moldre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari