Onda posa en marxa una 'Escola per a pares i mares'

Onda posa en marxa una 'Escola per a pares i mares'
02/05/2022 -

L’Ajuntament d’Onda durà a terme una primera edició de l’‘Escola per a pares i mares’, un espai d’informació, formació i reflexió dirigit als pares, mares o tutors dels fills, sobre aspectes relacionats amb les funcions parentals.

L’objectiu d’aquesta primera edició és que les famílies treballen aspectes referents a les habilitats i funcions parentals incidint en la labor educativa dels fills i filles. Així, els tallers abasten les diferents etapes del cicle evolutiu dels xiquets, tenint en compte el seu comportament i drets en funció de la seua edat.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde de l’àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha assenyalat: “L’objectiu d’aquestes activitats és dotar d’eines a les famílies onderes per a superar les dificultats i construir noves estratègies educatives i relacionals en l’àmbit familiar que ajuden al desenvolupament dels xiquets”.

L”Escola per a famílies’, que comptarà amb la participació d’ACEESE , durà a terme la seua programació a la Biblioteca Infantil tots els dilluns de maig a les 18.30 h. El 9 de maig donaran inici les activitats amb un berenar saludable. A més, el dia 16 es durà a terme un taller d’higiene postural i ergonomia. El dia 23 es realitzarà una activitat sobre les relacions interpersonals entre pares i fills. Finalment, el 30 de maig l’activitat sobre emocions, conductes i actituds en la infància donarà el tancament a aquest espai formatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari