Onda premia els aparadors més originals de la campanya 'Viu l'estiu amb el comerç local'

Onda premia els aparadors més originals de la campanya 'Viu l'estiu amb el comerç local'
07/10/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha clausurat amb èxit la campanya de promoció estival ‘Viu l’estiu amb el comerç local’ amb una massiva participació d’onders que s’han sumat a la iniciativa, pujant a les xarxes socials una fotografia de les seues compres. A més, ha revelat els resultats d’un concurs d’aparadors en el qual s’ha premiat el talent i l’originalitat dels comerciants.

Així, durant els mesos d’estiu, les xarxes socials s’han omplit de publicacions que fomentaven la compra en els comerços del municipi i s’han engalanat els carrers i taulells de les botigues. Cal destacar que l’Ajuntament també va vestir de colors els carrers Salvador Barri i San Miguel amb una original decoració urbana amb l’objectiu d’impulsar el passeig pels carrers i acostar el comerç de proximitat.

El Consistori ha revelat la llista de comerços guanyadors del concurs d’aparadors, sent la botiga Arthemys la guanyadora d’un premi valorat en 300 euros i un diploma honorífic. Completen el podi els comerços Herboristeria Germans Gimeno i Núvols de Sucre que s’han emportat un premi de 200 i 100 euros respectivament.

El jurat que ha estat format per tres professionals del món de la imatge i de l’Ajuntament d’Onda ha valorat la creativitat i originalitat de tots els aparadors participants. Així mateix, el Consistori ha anunciat els guanyadors del sorteig d’Instagram i Facebook de dos xecs valorats en 100 euros per a utilitzar en el comerç local.

Sobre aquest tema, la regidora de Promoció Econòmica i Turisme d’Onda, María Baila, ha assenyalat: “Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a tots els veïns i comerciants que s’han bolcat amb aquesta campanya durant l’estiu”. “El nostre objectiu és ajudar a impulsar els negocis de la localitat amb iniciatives que sorprenguen onders i visitants”, ha afegit Balla.

Fira de Sant Miquel

Cal recordar, que el passat cap de setmana, Onda va celebrar una nova edició de la Fira de Sant Miquel, en la qual ondenses i visitants van gaudir de compres, gastronomia i música.

Ara, i després del tancament de la reeixida Fira de Sant Miquel, el consistori ja té posada la seua mirada en la preparació del Mercat de Nadal que se celebrarà el mes vinent de novembre, i en el qual s’oferiran activitats diverses per al públic familiar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari