Onda prepara la constitució de la tercera Entitat de Gestió i Modernització en el polígon El Romeral

Onda prepara la constitució de la tercera Entitat de Gestió i Modernització en el polígon El Romeral
07/03/2023 -

Onda continua avançant en la seua estratègia de modernitzar i professionalitzar tots els polígons industrials i ja està preparant la constitució de la tercera Entitat de Gestió i Modernització (EGM) en el polígon El Romeral. Cal recordar que la ciutat continua sent pionera a la província després d’haver constituït en EGM les àrees industrials Sud-13 i Nord 2, que abasta els polígons de Trencadella, Corral Roig i El Colomer.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, al costat de l’edil Vicent Bou i l’equip de l’empresa Gain Industrials by Romina Moya, han mantingut reunions amb dues de les empreses amb major nombre de parcel·les en El Romeral com són Smalticeram i Grup Pamesa. Totes dues empreses s’han mostrat disposades a col·laborar en la constitució de l’EGM.

Aquesta zona comprén una superfície de 650.000 metres quadrats, la qual cosa representa un 6% del total de l’àrea industrial d’Onda, que ocupen 19 titulars.

L’aposta del govern municipal per constituir totes les àrees industrials de la ciutat en EGM respon a la voluntat de millorar la competitivitat d’Onda com a destí industrial, professionalitzar la gestió dels polígons per a ser més eficients i captar noves inversions i ajudes públiques.

Sobre aquest tema, Ballester ha destacat que “l’EGM és un instrument real, eficient i útil, que ja està donant molt bons resultats en les àrees de Sud-13 i Nord 2, on Ajuntament i empresaris estem treballant de bracet per millorar tot el que siga a les nostres mans, ampliar serveis i invertir en la modernització d’infraestructures per a ser més competitius”.

La primera edil també ha afegit que “aquest és un bon exemple que la col·laboració públic – privada funciona i és molt eficient”.

Àrea industrial consolidada

Cal destacar que Onda també ha sol·licitat a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) la classificació de Sud-13 com a àrea industrial consolidada, sent la primera de la província a aconseguir la màxima categoria, la qual cosa li permetrà optar a un major nombre d’ajudes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari