Onda prepara la constitució de la tercera Entitat de Gestió i Modernització en el polígon Sud-14- Romeral

Onda prepara la constitució de la tercera Entitat de Gestió i Modernització en el polígon Sud-14- Romeral
30/03/2023 -

L’Ajuntament d’Onda s’ha reunit amb els empresaris instal·lats en el polígon del Romeral per a canalitzar definitivament la constitució de la tercera Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del parc industrial onder. Aquesta mesura, que ja ha suposat un èxit a Sud-13 i Nord-2, serveix per a modernitzar i professionalitzar els polígons industrials i per a fer-los més atractius per a l’activitat empresarial.

Així, la nova EGM Sud-14- El Romeral ja compta amb l’interés de diverses de les empreses establides en aquest polígon industrial, com el Grup Pamesa, Smalticeram, APE Ceràmica o CompacGlass. La zona compta amb una superfície de 650.000 metres quadrats, la qual cosa suposa el 6% de l’àrea industrial d’Onda, que ocupen 19 titulars.

La reunió ha tingut lloc en el nou centre polivalent Onda Genera, situat en el baixador de Betxí. Han acudit el tinent d’alcalde de l’àrea d’Innovació, Vicent Bou, l’equip de l’empresa Gain Industrials by Romina Moya i una dotzena de responsables de les empreses establides en la zona i particulars amb parcel·les.

En la seua intervenció, Bou ha valorat positivament les EGM posades en marxa fins hui: “Estan millorant la qualitat dels nostres polígons i fent més forts a les empreses que estan instal·lades en ells”. “És una eina perquè les condicions de les empreses establides a Onda siguen millors, per a tindre polígons de deu: per això volem continuar constituint EGMs”, ha assenyalat.

Tercera EGM

Les Entitats de Gestió i Modernització són una aposta municipal per a millorar la competitivitat d’Onda com a destí industrial, professionalitzar la gestió dels polígons, guanyar eficiència i aconseguir noves inversions i ajudes públiques.

L’anterior EGM, Nord-2, abasta els polígons de Trencadella, Corral Roig i El Colomer. L’objectiu del Consistori és que tots ells acaben agrupats en diverses Entitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari