Onda prepara la licitació del Pla d'Accessibilitat per 281.000 euros per a acabar amb les barreres arquitectòniques

Onda prepara la licitació del Pla d'Accessibilitat per 281.000 euros per a acabar amb les barreres arquitectòniques
02/07/2022 -

L’Ajuntament d’Onda adequarà les voreres de catorze carrers del seu nucli urbà per a fer de la ciutat un lloc més segur i còmode per al vianant. El projecte, valorat en 281.889,65 euros, eixirà a licitació durant les pròximes setmanes i té en compte les peticions dels onders, que demandaven zones de pas i millores en el paviment de diversos punts del centre i la perifèria de la població.

El responsable de l’àrea d’Ordenació del Territori i Habitatge, Juan López, ha assenyalat que “tots els onders i visitants, independentment de la seua condició física, mereixen passejar per la ciutat amb les mateixes condicions, sense barreres arquitectòniques i amb total seguretat. Continuem treballant per convertir Onda en una ciutat més inclusiva i agradable per a viure”.

Les vies que comptaran amb noves voreres són el carrer Herminia Landerer, el carrer Verge del Carmen, el carrer Cervantes, el carrer Auxias March, el carrer Sant Elías, el carrer Ros D’Orsins, el carrer Sant Blai, el carrer Vila-real, el carrer Alzira, el carrer Gómez Ferrer, el carrer Riu Millars, el carrer El Molí, el carrer Metge Miquel Ximeno i en l’accés a l’Església del carrer Verge dels Àngels.

Voreres més accessibles

Les actuacions començaran amb la demolició de les voreres actuals. Les noves tindran una base de formigó xapada amb rajoles hidràuliques del mateix material. Totes elles comptaran també amb paviment senyalitzador de rajoles de botó amb bandes longitudinals de color roig.

Aquestes remodelacions compleixen l’objectiu que els vianants amb dificultats de mobilitat siguen més autònoms i guanyen en seguretat en els seus passejos per la ciutat. Les zones per als vianants de les vies seran cada vegada més accessibles per als onders i serviran per a evitar accidents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari