Onda presenta la 36a Fira del Llibre amb la participació de les escriptores Espido Freire i Isabel Sant Sebastià

Bou: “És necessari tornar a traure la literatura al carrer per a fomentar la lectura entre els ondenses”

Onda presenta la 36a Fira del Llibre amb la participació de les escriptores Espido Freire i Isabel Sant Sebastià
01/06/2021 -

Després de la conversió a format telemàtic per la pandèmia, la Fira del Llibre d’Onda torna al carrer amb una ambiciosa programació en la seua 36a edició. Els onders podran conéixer a escriptores de primer nivell nacional com Espido Freire o la periodista Isabel Sant Sebastià així com altres talentosos autors de gènere com Julio C. Cano, Pere Cervantes, Queta Ródenas, José Sanchís, Paz Velasco, Mari Carmen Copete, Rosario Raro o Pablo Sebastià. Els més xicotets també tindran la seua programació especial amb dos contacontes que relataran obres de Gianni Rodari i Glòria Fuertes.

Així, de l’11 al 13 de juny l’Avinguda Sierra Espadán acollirà aquesta iniciativa cultural que, en compliment amb tots els protocols anti Covid i per a evitar aglomeracions, muntarà casetes per a les llibreries locals i editorials així com una carpa amb aforament limitat per a celebrar les presentacions de llibres, contacontes (amb inscripció prèvia) i taules redones. Tota la programació es pot consultar ja en la web firadelllibre.onda.es, on s’ha habilitat també un formulari per a la inscripció als contacontes.

El regidor de Biblioteques, Vicent Bou, acompanyat per les responsables de les llibreries locals La Repro i Amics, ha sigut l’encarregat de donar a conéixer aquest matí les 15 activitats que es duran a terme durant la fira i ha destacat que “ara que la pandèmia ens dóna un respir és necessari tornar a traure la literatura al carrer per a fomentar la lectura entre els onders, per això hem apostat per la qualitat i portem a Onda a reconegudes escriptores i autors de gènere”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari