Onda presenta la campanya de visites teatralitzades de 2023 amb l'objectiu d'oferir una experiència única al visitant

Onda presenta la campanya de visites teatralitzades de 2023 amb l'objectiu d'oferir una experiència única al visitant
23/02/2023 -

Les famoses visites teatralitzades tornen enguany a Onda per a mostrar el seu impressionant patrimoni històric d’una forma amena i diferent. Els benvolguts personatges que fan de guies tornaran a contar les seues peripècies al Castell de les 300 Torres i els carrers del centre històric gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, l’Oficina de Turisme i la companyia d’animació Kinerama.

La primera visita teatralitzada se celebrarà el pròxim 5 de març a les 12h., per la qual cosa les inscripcions s’obriran en els pròxims dies. Després, hi haurà més visites el 7 d’abril i el 13 de maig a les 18h. En les dels dies 10 de juny, 7 i 21 de juliol i 4 i 18 d’agost; l’hora d’inici serà les 19.30h. El 9 de setembre tornarà l’horari vespertí de les 18h. Les tres últimes visites de l’any, el 9 d’octubre, 4 de novembre i 8 de desembre seran a les 12h.

Cal recordar que és necessària la inscripció prèvia telefonant al 964 602 855 o escrivint un correu electrònic a turismo@onda.es. També podrà fer-se de manera presencial en l’oficina del centre històric (C/ Ceramista Peiró, s/n) o en la del Castell de les 300 Torres. Cada sessió compta amb un aforament limitat a 35 persones. Les visites són completament gratuïtes.

Sobre aquest tema, la Tinenta d’Alcalde de l’àrea de Turisme, María Baila ha declarat que: “Aquesta és una de les opcions preferides pels visitants per a aprendre més sobre Onda, durant l’any passat es van omplir totes les visites teatralitzades que vam oferir”. “El nostre objectiu és mostrar la nostra història i la nostra bonica ciutat d’una manera que siga recordada pels turistes”, ha assenyalat.

Èxit en 2022

Cal destacar que totes les activitats oferides per la regidoria de Turisme durant l’any passat van esgotar les seues places. L’Ajuntament ofereix interessants recursos turístics per a visitar Onda com les esmentades ‘Visites teatralitzes’, les visites guiades a la ‘Cova de l’Algpesar’, ‘Arqueologia en família’ o les ‘Rutes poètiques’. El balanç de visitants a Onda durant el període que va de 2019 a 2022 va ser de més de 125.000 persones, consolidant-se com un dels majors atractius turístics de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari