L'Ajuntament d'Onda presenta el cartell simbòlic de la Fira d'Onda 2020

L'Ajuntament d'Onda presenta el cartell simbòlic de la Fira d'Onda 2020
07/09/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha presentat, a porta tancada per a preservar les mesures de seguretat, el cartell simbòlic de la Fira d’Onda 2020, suspesa per motius sanitaris, a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura.

La il·lustració triada ha sigut la de l’ondera de divuit anys María Salvador Guinot, qui per primera vegada s’ha presentat al concurs i ha resultat guardonada amb 700 euros. Cal recordar, que l’actual equip de govern va incrementar l’any passat el preu en 100 euros que en anys anteriors.

La jove destaca que el seu cartell és un disseny pintat en acrílic i dividit en tres parts que ha escanejat i unit en Photoshop. María s’ha inspirat en la tradició ceràmica tan arrelada a Onda per a crear aquest cartell que segons ella representa “una forma diferent de viure la Fira”

Per part seua, la regidora de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, explica que “aquest cartell és la nostra forma particular de retre homenatge a la nostra festa gran, que enguany viurem de manera diferent, però amb el mateix sentiment”. I afig que “la il·lustra simbolitza una Fira atípica en la qual s’ha volgut valorar la nostra tradició ceràmica i festiva”.

Al mateix temps, el govern municipal està preparant un llibre especial que recollirà imatges antigues de Fira d’Onda i articles sobre la festivitat. El cartell de María Salvador il·lustrarà la portada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari