Onda presenta el primer festival de contacontes per a fomentar la lectura en edats primerenques

L’Ajuntament organitza del 23 de setembre al 15 d’octubre aquest cicle literari per als més xicotets

Onda presenta el primer festival de contacontes per a fomentar la lectura en edats primerenques
09/09/2021 -

Amb l’objectiu de fomentar la lectura en edats primerenques, la regidoria de Biblioteques de l’Ajuntament d’Onda ha organitzat, de manera pionera, el primer festival de contacontes que tindrà lloc del 23 de setembre al 15 d’octubre.

Mitjançant aquesta iniciativa s’oferirà als xiquets i xiquetes de la localitat una gran varietat d’activitats amb les quals gaudir de la lectura i inculcar la cultura literària com a opció d’oci i entreteniment. El festival es realitzarà a la Biblioteca Infantil i en la Cassola, aconseguint l’objectiu de dinamitzar tots dos espais, i com a novetat s’inclouran contacontes per a bebés, de 0 a 3 anys. Les inscripcions es podran realitzar a partir de demà a la biblioteca infantil, situada a la Casa de la Cultura, o bé via telemàtica en la web joventut.onda.es

Durant la presentació de la iniciativa, el regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha explicat que “la creació del primer festival de contacontes té com a objectiu fomentar la lectura en edats primerenques i aconseguir així incorporar els llibres al seu repertori de jocs i activitats per al temps lliure“.

Programació

El contacontes ‘El somni de Xundarata‘, dirigit a bebés, estrenarà el festival el 23 de setembre a la Biblioteca Infantil. Per part seua, el 24 de setembre a la sala La Cassola serà el torn de ‘La història interminable’ de la mà de’Amparito. El divendres 1 d’octubre, a la Biblioteca Infantil, els xicotets gaudiran de ‘Una finestra de contes’ de la mà d’Aitana Cuentacuentos. En el mateix lloc, el 7 d’octubre es narrarà la història de ‘Els donyets’. La vespra del 9 d’octubre es realitzarà en la Cassola el contacontes en valencià ‘Llegendes de Jaume I’. La setmana següent, el 14 d’octubre, la Biblioteca Infantil acollirà ‘Leo León’. Finalment, el 15 d’octubre es tancarà el festival en la Cassola amb el contacontes ‘La Maria no te per’. Totes les actuacions seran a les 18 hores.

Onda va de llibres

El festival ‘Onda va de contes’ arriba per a complementar l’aposta literària que l’Ajuntament va posar en marxa amb el cicle ‘Onda va de llibres’, a través del qual diversos autors de primer nivell nacional, com Javier Sierra, Isabel Sant Sebastià o Espido Freire, comparteixen reflexions literàries amb els onders.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari