Onda presentarà el seu projecte per a impulsar el sector logístic en la Fira Internacional Logistics Spain

Ballester: “Les empreses que aposten per Onda rebran tot el suport institucional d’aquest govern”

Onda presentarà el seu projecte per a impulsar el sector logístic en la Fira Internacional Logistics Spain
29/03/2022 -

Després de l’arribada de la multinacional líder de l‘e-commerce Amazon i la cooperativa de distribució farmacèutica capdavantera a Espanya COFARES, l’Ajuntament d’Onda continua impulsant i donant a conéixer el seu gran pol logístic sota la marca ‘Onda Logistic. Mediterranean Business Park’.

En el seu ferm compromís per l’atracció d’inversions i la retenció del talent, la ciutat participarà, del 5 al 7 d’abril, en la Fira Internacional Logistics Spain que se celebrarà en el pavelló multiusos de Guadalajara.

Es tracta d’una trobada que reunirà grans empreses, nacionals i internacionals, relacionades amb el sector de la logística i el transport. El Consistori habilitarà un estand expositiu per a donar a conéixer els avantatges que suposa instal·lar una empresa a Onda.

A més, el dimarts 5 d’abril, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, participarà en una taula redona, que es podrà seguir en streaming, sota el títol de la logística i el transport: una oportunitat per al desenvolupament econòmic territorial en la qual exposarà el treball que s’ha realitzat des de l’Ajuntament en els últims anys.

Sobre aquest tema, la primera edil, Carmina Ballester, ha assenyalat que “ara més que mai és el moment de trobar noves oportunitats que ajuden a impulsar la nostra economia. Des del consistori continuarem impulsant totes les iniciatives que ajuden a generar llocs de treball”.

Eixos del projecte

Els tres grans eixos del projecte són l’amplitud del terreny industrial que compta amb més de 12 milions de metres quadrats distribuïts en els 15 polígons del terme municipal; els beneficis i avantatges fiscals amb descomptes en impostos que van des del 10 fins al 95%, així com incentius per a la contractació de persones desocupades amb fins a 4.000 € d’ajudes per a les empreses; i un complet servei municipal que ofereix l’Agència d’Ocupació Onda Inserta, amb cursos formatius a la carta i una cerca activa de llocs de treball que s’adapten als perfils dels veïns del municipi.

“Les empreses que aposten per Onda rebran tot el suport institucional d’aquest govern, igual que cuidem a tots aquells que porten dècades escrivint la seua història en el nostre municipi”, ha afegit Ballester.

A més, destaca el ferm compromís amb el medi ambient, convertint a Onda en una ciutat sostenible, moderna i acollidora; que compta amb un carril bici que uneix l’epicentre de la ciutat amb el baixador de Betxí.

Pròximes inversions

Cal destacar que l’Ajuntament va aprovar en la sessió plenària de març una modificació de crèdit que inclou més de mig milió d’euros per a continuar millorant els polígons per a sumar competitivitat a les empreses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari