Onda prevé les plagues de paneroles i rosegadors amb un tractament als carrers del municipi

Onda prevé les plagues de paneroles i rosegadors amb un tractament als carrers del municipi
18/06/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha intensificat els tractaments contra les paneroles i rosegadors en les arquetes del clavegueram, davant els canvis irregulars de temperatura que fan preveure l’arribada d’aquestes plagues.

Així, una empresa especialitzada està actuant en diferents punts crítics del municipi per a desinfectar les zones en les quals es poden concentrar aquestes espècies. Així mateix, s’han instal·lat nous paranys de rosegadors per a evitar l’augment de plagues de ratolins que pogueren afectar la salut dels veïns.

Sobre aquest tema, l’edil d’Ordenació del Territori, Juan López, ha assenyalat que “volem una ciutat neta i tranquil·la per als nostres veïns i per a això la prevenció és essencial. Des de l’Ajuntament d’Onda continuarem amb aquestes labors de desinfecció que resulten tan importants per al benestar de tots els onders”.

Tractament davant el mosquit tigre

En paral·lel, el consistori continua amb el programa de prevenció davant el mosquit tigre, en el qual es fan treballs de desinfecció en zones urbanes susceptibles de la seua proliferació. Així, els professionals realitzen un seguiment dels embornals i clavegueram del municipi per a implementar un tractament que evite la reproducció d’aquests insectes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari