Onda constitueix la primera Entitat de Gestió i Modernització de la província en el polígon Sud-13

Onda constitueix la primera Entitat de Gestió i Modernització de la província en el polígon Sud-13
26/05/2021 -

Onda ja compta amb la primera Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de la província de Castelló en el Polígon Entre Rius (Sud-13). El saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquest matí l’assemblea en la qual s’ha constituït, per unanimitat de totes les empreses assistents, aquesta associació que naix amb l’objectiu de millorar les infraestructures del polígon, augmentar la qualitat dels serveis i captar noves inversions i plans d’ajuda i competitivitat empresarial. Tot això a través de la col·laboració publicoprivada amb el govern municipal, que ja s’ha compromés a invertir 10.000 euros en l’EGM, i altres administracions.

Sud-13 és la primera àrea industrial de tota la província de Castelló, i la quarta de la Comunitat Valenciana, que es constitueix en associació, sota l’empara de la Llei d’Àrees Industrials aprovada per la Generalitat Valenciana. En l’assemblea han participat, de manera presencial o telemàtica, la majoria dels representants empresarials del polígon i han ratificat, amb tots els vots favorables, la nova junta directiva que estarà presidida per Jose Maria Forero i comptarà com a vicepresidenta a Sonia Cañadas i a Fernando Pla com a gerent. En el Ple del pròxim 9 de juny la corporació municipal validarà definitivament aquest procés constitutiu.

El govern municipal, al costat de l’empresa Gaindustriales, ha impulsat aquest procés en el qual ha integrat a 37 propietaris de les parcel·les d’aquesta àrea industrial de 2,5 milions de m² i en la qual se situen grans empreses del sector logístic i ceràmic. De manera escalonada, l’Ajuntament continuarà treballant en la modernització de la resta d’àrees industrials per a aconseguir també aquesta acreditació que garanteix la qualitat i millors serveis.

Sobre aquest tema, el regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha explicat que “des d’aquest Ajuntament defensem la col·laboració publicoprivada per a marcar la diferència, millorar serveis i crear nous llocs de treball. Volem ser útils a les nostres empreses per a ajudar-les a créixer, a generar més negoci i ocupacions que deriven en una millor qualitat de vida per als ciutadans”.

Sumar competitivitat

Entre els objectius que persegueix l’EGM es troben: dotar d’infraestructures i serveis necessaris per al desenvolupament eficient i econòmic, social i mediambiental de les activitats; fomentar la col·laboració publicoprivada; promoure incentius econòmics i administratius, així com serveis mancomunats; i elaborar un mapa que es constituïsca en un autèntic cens de tot el sòl industrial. Per part seua, l’Ajuntament es compromet a realitzar una adequada conservació, manteniment, vigilància, neteja i prestació de serveis bàsics que suposen una millora i modernització de l’àrea industrial, a més de continuar treballant, a través de la plataforma Onda Logistic, per dotar a l’àrea industrial d’una infraestructura tecnològica que la convertisca en una de les més intel·ligents i competitives del país.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari