Onda ofereix una primera oportunitat formativa a cinc becaris a través de la FUE-UJI

Onda ofereix una primera oportunitat formativa a cinc becaris a través de la FUE-UJI
01/02/2021 -

L’Ajuntament d’Onda inverteix 56.000 euros en beques, gràcies al pla ‘Nova Oportunitat’ per a oferir un primer accés laboral a cinc joves acabats de titular i reforçar el servei públic que ve prestant el consistori. Es tracta d’unes beques, en col·laboració amb la FUE-UJI, amb les quals s’ofereix una formació pràctica a persones desocupades del municipi que hagen finalitzat els seus estudis universitaris, amb la finalitat de complementar la seua formació teòrica en les dependències municipals.

Concretament, els cinc joves realitzaran pràctiques formatives en les àrees de Promoció Econòmica, Comunicació i Serveis Socials. L’Ajuntament continua així l’aposta per la creació de nexes d’unió amb altres institucions i per la transferència de coneixements entre l’administració local i la universitat.

Sobre aquest tema, la regidora d’Igualtat, Seguretat Ciutadana i Recursos Humans, Elena Albalat, ha assenyalat la importància d’oferir una primera oportunitat laboral en un context marcat per la crisi de la Covid-19. “Des del govern municipal donem la mà a tots els joves onders perquè ningú es quede arrere i els ajudem amb una oportunitat laboral que els servisca per a desenvolupar les seues habilitats professionals”, ha afegit.

Els joves comptaran amb la tutorització de professionals de l’Ajuntament que els guiaran i formaran al llarg de tota l’estada en pràctiques amb l’objectiu de reforçar els coneixements teòrics adquirits en els seus respectius estudis.

Foment Econòmic

Cal destacar que el consistori ha augmentat, en el pressupost del 2021, la inversió en projectes formatius i laborals d’1,4 milions a 1,8 milions d’euros, per a poder posar en marxa el servei d’inserció laboral que ajude als onders a trobar treball, programes formatius i la creació de 120 treballs directes i 45 beques formatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari