Onda inicia un procés participatiu veïnal per a avançar en turisme de la mà de fons europeus

Onda inicia un procés participatiu veïnal per a avançar en turisme de la mà de fons europeus
10/02/2022 -

L’Ajuntament d’Onda treballa per l‘atracció de fons europeus amb l’objectiu de transformar l’oferta turística del municipi i millorar el seu posicionament en l’àmbit nacional i internacional.

Així, el govern municipal ha volgut escoltar i sumar les opinions i propostes dels veïns amb la condició d’incloure les seues propostes en el pla. D’aquesta manera, el procés de participació ciutadana ha arrancat ja amb una enquesta en línia que els onders poden emplenar a través de la web municipal (www.onda.es). A més, s’han dut a terme trobades al carrer amb la ciutadania per a recaptar de primera mà les seues propostes.

La mateixa alcaldessa, Carmina Ballester, acompanyada pels regidors Vicent Bou i María Baila, s’ha tirat al carrer, llibreta en mà, per a recaptar les opinions dels veïns. “El nostre objectiu és fer d’Onda una destinació turística sostenible, intel·ligent i accessible, i per a això comptem amb l’ajuda i opinió de la gent que viu ací”, ha declarat la primera edil.

La finalitat és convertir Onda en un destí mediterrani sostenible i de visita imprescindible per a gaudir d’experiències en el seu patrimoni històric-cultural, industrial i el seu entorn natural. Mitjançant la recollida de dades de participació ciutadana el consistori definirà la seua estratègia com a destinació turística sostenible, intel·ligent i accessible.

Onda, un destí per descobrir

L’enquesta recull propostes de millora quant a l’oferta turística del municipi, sostenibilitat i iniciatives. El lema més votat per a definir l’oferta turística de la localitat ha sigut “Onda, un destí per descobrir. Onda és sabor medieval, art ceràmic i porta a la serra d’Espadà”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari