Onda programa 20 noves activitats per a millorar la salut física i mental

Onda programa 20 noves activitats per a millorar la salut física i mental
26/01/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha presentat la nova proposta d’activitats formatives i lúdiques orientades a millorar la salut i benestar dels veïns. Així, a través del programa + Salut s’ofereixen fins a 20 cursos i tallers diferents que es desenvoluparan entre març i juny, dirigits a majors de 16 anys.

La iniciativa comprén tant el vessant artístic, amb els cursos de pintura tradicional sobre taulell o corda seca, tècniques de decoració ceràmica, pintura a l’oli, pintura amb tècniques mixtes, dibuix artístic del natural, brodat, patchwork o costura; com l’activitat física, amb els tallers de ball fit; ioga teràpia, tai chi, mindfulness, estirament de cadenes musculars o dansa vital expressiva. A més, també s’ofereixen formacions tècniques com a informàtica bàsica per a no iniciats o gestions amb l’Administració a través del certificat digital. Com a grans novetats, s’ha programat un taller de cuina per a intolerants a la lactosa i el gluten o un curs per a aprendre a controlar les emocions. La música també és present en la proposta mitjançant els tallers de perfeccionament de tabal i dolçaina.

Tota la informació es pot consultar en l’àrea d’Educació de la web municipal www.onda.es, des d’on es pot realitzar la preinscripció del 25 al 31 de gener, a més de, en cas de no disposar de mitjans digitals, poder tramitar-la en dependències municipals SAT amb cita prèvia. L’1 de febrer es realitzarà el sorteig públic de places i del 7 al 17 de febrer es podrà formalitzar la matrícula, tant de manera presencial com telemàtica.

Preus reduïts

El cost de les activitats per als empadronats a Onda és de 0,90 euros per hora i per als majors de 65 anys, veïns desocupats de més de sis mesos o persones amb discapacitat igual o superior al 33% es redueix a 0,45 euros per hora. Per als no empadronats, el preu és de 2 euros l’hora i 1 euro l’hora, respectivament.

L’edil d’Educació i Formació, Estela Badenes, ha ressaltat que “presentem un programa d’activitats adaptat a les noves exigències de prevenció i salut”, a més de posar l’accent que “aquests cursos no són només formatius, sinó també afectius perquè per a molts suposen interacció social, teràpia emocional i, per descomptat, una activitat que beneficia a la salut i al benestar personal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari