Onda programa nous cursos de monitor i director d'activitats de temps lliure

Onda programa nous cursos de monitor i director d'activitats de temps lliure
06/02/2022 -

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Onda, en col·laboració amb l’escola oficial de temps lliure Carpe Vitae, ha posat en marxa dos nous cursos de monitor i director d’activitats de temps lliure amb l’objectiu de millorar la formació dels joves.

Tots dos cursos estan homologats per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i compten amb la possibilitat d’accedir a una borsa de treball després de superar la formació. Les sessions formatives es duran a terme de manera presencial en El Casal Jove i el local d’associacions. A més, l’alumnat comptarà amb una Aula Virtual en la qual podrà seguir les seues classes de manera en línia.

El curs de monitor es realitzarà en dues fases: 150 hores lectives i 160 de pràctiques els divendres i diumenges des del 29 d’abril al 26 de juny de 2022. De la mateixa manera, el de director comptarà amb 200 hores lectives i 120 hores de pràctiques els divendres, diumenges i festius des de l’1 d’abril al 22 de maig d’enguany.

Sobre aquest tema, el regidor responsable de l’àrea de Joventut, Recursos Humans, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha assenyalat que “aquesta formació és una oportunitat per a la gent jove per a millorar les seues competències professionals. Des d’aquest equip de govern, continuarem escoltant les peticions dels joves onders i adaptant la nostra programació per a oferir-los una formació que els ajude a obrir portes en el mercat laboral”.

Tots dos cursos tenen ja oberta la inscripció en línia en la pàgina web www.carpevitae.org i romandrà oberta fins a esgotar les places vacants. Les persones interessades poden accedir a aquesta pàgina web on trobaran tota la informació necessària per a realitzar la seua inscripció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari