Onda programa una 'Pasqua Alternativa' amb unes olimpíades recreatives al Casal Jove

Onda programa una 'Pasqua Alternativa' amb unes olimpíades recreatives al Casal Jove
09/04/2022 -

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria de Benestar Social, Família i Majors; i la regidoria de Joventut posaran en marxa una Pasqua alternativa amb unes originals olimpíades recreatives per a oferir als joves del municipi altre tipus d’oci durant el període de setmana santa.

Així, des del dimarts 19 fins al divendres 22 d’abril, el Casal Jove obrirà les seues portes en horari de 9.00 a 13.00 h. per a disputar diversos tornejos esportius. Entre la programació destaquen partits de bàsquet, futbet, handbol, dards, tenis de taula i fins i tot jocs tradicionals.

Sobre aquest tema, el tinent d’alcalde i responsable de l’àrea de Benestar Social, Família i Majors, Óscar Valero, ha assenyalat: “Des de l’Ajuntament hem organitzat diferents activitats amb l’objectiu d’oferir-les als joves onders una alternativa per a gaudir de la Pasqua. Volem que els joves gaudisquen d’activitats que fomenten els hàbits saludables”.

Les persones interessades a participar en alguna d’aquestes activitats poden inscriure’s a través d’un formulari que ha habilitat el consistori en https://bit.ly/371urh6.

PequePasqua

En paral·lel, l’Ajuntament ofereix activitats per als més xicotets amb una completa programació de la segona edició de ‘PequePasqua’. El diumenge 17 començarà en el Paratge del Salvador com a tallers de globoflèxia, slimes, cometes, canastra electrònica i futbolí.

El dilluns 18 d’abril, també en el Paratge del Salvador, els xiquets podran gaudir d’un rocòdrom, tir amb arc, laberints i tirolines; mentre que els dies 19 i 20 d’abril al Parc de la Ceràmica i en la Plaça 8 de març respectivament, es realitzaran tallers de pintura de cares, tatuatges i una mini plaça de bous. Finalment, el 24 d’abril, en el Paratge del Salvador, es realitzaran esports de xarxes i s’instal·larà una zona de ball per a tancar l’edició en gran.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari